gwiazdeczka27
Fanka BB :)
zuzia bardzo dobre wiesci bardzo tak sie ciesze naprawde i trzymam kciuki 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

najbardziej cieszę się z tego że zgodzili sie zrobić juz na tym cyklu co bedzie, bo jesli kazali Ci przyjśc po @ to na bank wystartujesz w nastepnym cyklu
Zrobia scan tak kontrolnie czy wsio ok i od 23 dc zaczniesz wyciszanie czyli jakos na poczatku wrzesnia:-) Ale się ciesze że wszystko pomyslnie poszło:-) ściskam Cie mocno i cieszę sie razem z Tobą

Ale moze dziewczyny maja racę, moze to i lepiej, zdążysz sie zregenerować po tej operacji i będziesz gotowa na przyjęcie maluszka
Wiem że Ci przykro, ale to i tak juz niedługo, już blizej jak dalej. i teraz przynajmniej wiesz na czym stoisz, co kiedy i jak, a to najważniejsze. Tule Cie mocno i nie smutkaj sie proszę, to juz niedługo, szybko zleci zobaczysz!!!! Kuruj się tam i odpoczywaj :****
Korzystaj jeszcze puki moszesz, jeszcze Ci zostało pare dni więc szlaej!!!
Co do wrózek to ja tez niedawno dzwoniłam i niby juz niedługo bedę w ciąży, nawet poczas rozmowy sie pytała czy juz nie jestem, bo widzi dzidzie bardzo blisko, no i pierwsza ma byc córeczka, a drugi chłopak. I tu tez zasugerowała że albo beda bliźnieta albo bedzie krótki odstęp czasu miedzy jednym, a drugim
mam nadzieję ze nie bliźnieta...
Zobaczymy czy sie sprawdzi;-) Tobie kochana oczywiście życzę z całego serduszka żeby wróżba sie spełniła, miejmy nadzieję że tak bedzie, trzeba w to wierzyc
No i tak w kółko az do testowania
Oczywiście nie dzwonię notorycznie na sicka, bo wiadomo, że wiąże się to z tym że mniej zarobie itd. wiec raczej tego nie robię, ale jeszcze jak chodziłam do szkoły to duuuuzo wagarowałam
Twoja cecha jest dobra, bo przez to napewno jestes dobrym pracownikiem, ale czasem tez trzeba pomyslec o sobie i miec w tyłku wszystkich innych, bo nikt w razie czego sie nad Toba nie polituje. Poatym nie jesteśmy niczyją własnością, nikt nie może Ci niczego narzucać, nie daj sie zastraszyć i pomysl czasem tylko o sobie
Juz sama nie wiem czy coś czuje czy tylko sobie wmawiam, zwariować idzie, jeszcze dwa i pół dnia, we wtorek rano robię test, wiem że to może za wczesnie, ale nie dam rady dłużej wytrzymać, ta niepewność jest straszna....