reklama

Staraczki na Wyspach

basik zobaczymy, do tej pory moja GP robila mi sama badanie tarczycy, wiec mam nadzieje ze sie zgodzi, a jak nie to zrobie je sobie w Polsce. jade jeszcze w niedziele do ginekologa, i ja tez zapytam co mysli, normalnie juz nie moge sie doczekac az wroce do Polski :wściekła/y:

reklama
basik, loczkis z tymi terminami to oni naprawde czasem przesadzają niedjorze robią łaskę ze zrobią jakiekolwiek badania to jeszcze trzeba czekac nie wiadomo ile:sorry:
loczkis faktycznie chyba w polsce sie przebadasz niż tu się czegos doczekasz.. ehh brak słów...
basik no troche niefortunnie wyszło z tą twoja wizytyta w klinice, ale zadzwon tam moze nawet uda sie przełożyc wizyte na wcześniejszy termin:tak: daj znac jak cos załatwisz.
Agitatka i jak tam @ sie rozkręciła????? przykro mi kochana:-(
pam uszka do góry, bedzie dobrze :tak:

basik, loczkis no niestety tak jest z terminami... ale w polsce jeszcze gorzej jak się chce na kasę chorych...chyba że idziesz prywatnie i płacisz... mam nadzieje że wam te wizyty nie będą potrzebne bo już się uda do tej pory :-)

Agitatka
mam nadziej że ten miesiąc będzie Twój :-)

cześć dziewczyny. Czy u Was też taka zimnica panuje ?? Masakra. :( Ja się nie dostałam do GP ... co za paranoja od 8 rano rejestracja a już od 8.15 nie było miejsca na dziś. A w okresie takim jak ten nie ma możliwości żeby zapisać się z wyprzedzeniem. Ale będę próbowała codziennie do skutku. :/ Mam nadzieję ze nie dostanę się tam dopiero na wiosnę :P loczkis GP badania tarczycy ? Tak lekarze GP sa w Anglii wszechstronnie uzdolnieni. pozdrawiam was ciepło w ten mroźny wieczór.

Dziewuszki moje kochane ja mam cichutka nadzieje ze do terminu wizyty w klinice zaciaze
;-)
Roxi jutro bede dzwonic i prosic o przelozenie wizyty.
Loczkis a Ty kiedy do polandii sie wybierasz? jestem ciekawa co Ci nasza polska ginka powie.

basik musi sie udac :tak: juz dawno nie bylo na watku II kresek, i ktos to musi zapoczatkowac :-D:-D
ja jade 23 lutego, tylko na tydzien, zalatwic termin slubu w urzedzie stanu cywilnego :-D i przy okazji zrobie sobie badania i spotkam sie z endo :-D ja tez jestem ciekawa co mi ginka powie, bo to w sumie ona kazala mi isc do GP, bo zmartwilo ja moje TSH, ktore gin w polsce zlekcewarzyl, wiec zobaczymy :-D

Loczkis II kreseczki to nie u mnie cos czuje ze beda juz niebawem u naszej kochanej Roxi a ja jeszcze troszke musze potrenowac:-D
eh ci lekarze mi juz do nich slow brakuje!!!! to jest jedna wielka mafia!!!
zmykam na Tlc na ,,porodowke,,:tak:

Trzymam kciuki zeby wizyty nie byly wam potrzebne i zebyscie zaciazyly przed wizyta :tak:

Ja sie nerwowo wykoncze, boje sie tej operacji jak cholera wczoraj mi sie nawet snilo ze nie mogli mi nogi naprawic to ucieli mi stope :sorry: ja bym chyba chciala juz teraz a tak to musze czekac na date i to czekanie mnie zabije :sorry:

reklama
pam ja juz naprawde nie mam cierpliwosci do ich sluzby zdrowia :wściekła/y: jak oni moga tak cie zostawic? przeciez ty juz dluzszy czas masz problemy! trzymaj sie dziewczyno, mam nadzieje, ze szybko ci ustala date!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry