• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na Wyspach

basik zobaczymy, do tej pory moja GP robila mi sama badanie tarczycy, wiec mam nadzieje ze sie zgodzi, a jak nie to zrobie je sobie w Polsce. jade jeszcze w niedziele do ginekologa, i ja tez zapytam co mysli, normalnie juz nie moge sie doczekac az wroce do Polski :wściekła/y:

reklama
basik, loczkis z tymi terminami to oni naprawde czasem przesadzają niedjorze robią łaskę ze zrobią jakiekolwiek badania to jeszcze trzeba czekac nie wiadomo ile:sorry:
loczkis faktycznie chyba w polsce sie przebadasz niż tu się czegos doczekasz.. ehh brak słów...
basik no troche niefortunnie wyszło z tą twoja wizytyta w klinice, ale zadzwon tam moze nawet uda sie przełożyc wizyte na wcześniejszy termin:tak: daj znac jak cos załatwisz.
Agitatka i jak tam @ sie rozkręciła????? przykro mi kochana:-(
pam uszka do góry, bedzie dobrze :tak:

basik, loczkis no niestety tak jest z terminami... ale w polsce jeszcze gorzej jak się chce na kasę chorych...chyba że idziesz prywatnie i płacisz... mam nadzieje że wam te wizyty nie będą potrzebne bo już się uda do tej pory :-)

Agitatka
mam nadziej że ten miesiąc będzie Twój :-)

cześć dziewczyny. Czy u Was też taka zimnica panuje ?? Masakra. :( Ja się nie dostałam do GP ... co za paranoja od 8 rano rejestracja a już od 8.15 nie było miejsca na dziś. A w okresie takim jak ten nie ma możliwości żeby zapisać się z wyprzedzeniem. Ale będę próbowała codziennie do skutku. :/ Mam nadzieję ze nie dostanę się tam dopiero na wiosnę :P loczkis GP badania tarczycy ? Tak lekarze GP sa w Anglii wszechstronnie uzdolnieni. pozdrawiam was ciepło w ten mroźny wieczór.

Dziewuszki moje kochane ja mam cichutka nadzieje ze do terminu wizyty w klinice zaciaze
;-)
Roxi jutro bede dzwonic i prosic o przelozenie wizyty.
Loczkis a Ty kiedy do polandii sie wybierasz? jestem ciekawa co Ci nasza polska ginka powie.

basik musi sie udac :tak: juz dawno nie bylo na watku II kresek, i ktos to musi zapoczatkowac :-D:-D
ja jade 23 lutego, tylko na tydzien, zalatwic termin slubu w urzedzie stanu cywilnego :-D i przy okazji zrobie sobie badania i spotkam sie z endo :-D ja tez jestem ciekawa co mi ginka powie, bo to w sumie ona kazala mi isc do GP, bo zmartwilo ja moje TSH, ktore gin w polsce zlekcewarzyl, wiec zobaczymy :-D

Loczkis II kreseczki to nie u mnie cos czuje ze beda juz niebawem u naszej kochanej Roxi a ja jeszcze troszke musze potrenowac:-D
eh ci lekarze mi juz do nich slow brakuje!!!! to jest jedna wielka mafia!!!
zmykam na Tlc na ,,porodowke,,:tak:

Trzymam kciuki zeby wizyty nie byly wam potrzebne i zebyscie zaciazyly przed wizyta :tak:

Ja sie nerwowo wykoncze, boje sie tej operacji jak cholera wczoraj mi sie nawet snilo ze nie mogli mi nogi naprawic to ucieli mi stope :sorry: ja bym chyba chciala juz teraz a tak to musze czekac na date i to czekanie mnie zabije :sorry:

reklama
pam ja juz naprawde nie mam cierpliwosci do ich sluzby zdrowia :wściekła/y: jak oni moga tak cie zostawic? przeciez ty juz dluzszy czas masz problemy! trzymaj sie dziewczyno, mam nadzieje, ze szybko ci ustala date!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry