tygryseczek
Staraczka
Dziekuje Roxii kochana jestes
ja to dzis pelne lenistwo...
a jak u was??
ja to dzis pelne lenistwo...Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja to dzis pelne lenistwo...
A powiedz mi jak wygląda to wywoływanie porodu w szpitalu? jak to sie odbywa????

wiem ze pewnie masz tego dosć ale musisz się uzbroić w cierpliwość ja wierzę w to że w końcu się uda i bedzie zdrowa ciąża, musi się w końcu udać!!!! Mam nadzieję, że w tej klinice ci pomogą i zrobią coś że i Ty będziesz ciężaróweczką
tak bardzo ci kibicuję i mocno trzymam kciuki. Trzymaj się kochana, przytulam....
ale wyczytałam że to moze być za wcześnie na objwy, bo te najczęściej się pojawiają ok 6-7 tc a u mnie dopiero 5tc. Czasem mnie trochę muli ale nie codziennie i bardzo delikatnie, być może to tylko moje urojenia, może sobie wmawiam że mi niedobrze, już sama nie wiem
No i czekam do tego cholernego poniedziałku żeby zobaczyć fasolkę i upewnić sie ze tam jest i wszystko jest ok
A testy robie co kilka dni żeby sie upewnić że kreska wiąż jest. Właśnie dzisiaj jednen zrobiłam i jest druga gruba kreska
na objawy masz jeszcze czas
a moze i bez objawow przejdziesz ciaze?