Kogasica28
Fanka BB :)
Agitataka ja przy pierwszej ciazy mialam straszne bole glowy,tez nie schcialam zadnych lekow brac i kolezanka poradzila aby kupic "amol" ,nalac troszke na 2 waciki i masowac dwie skronie:-) ulga byla matychmiastowa!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

moja koleżanka juz trzeci raz czyta całą serie, bo tak jej sie spodobał i za każdym razem odnajduje coś nowego w nim. ja nigdy nie wracam do książek drugi raz, bo mam ich całe mńostwo do czytania, ale kto wie czy mi pan grey tez nie zawróci w głowie ;-)

wszystkie pozdrawiam cieplutko!

doczekalas sie wreszcie kochana
maluch sliczny, i imie tez super wybraliscie 

Kogasica gratulacje 
chyba musze sobie jakas liste zrobic, zeby o nikim nie zapomniec ;-)
sprzeczamy sie przez to z M, bo on chce zebym ja juz zjechala
a ja sie boje, a do tego jeszcze dwa tygodnie musze czekac na wyniki rekrutacji
i w tym szale przygotowan do slubu, nauki do obrony i szukaniu pracy co chwile przewija mi sie mysl o dziecku.... nie ukrywam, ze przez te moje ostatnie przeboje z prawie dwutygodniowymi plamieniami staranka poszly na boczny tor, ale wlasnie mi sie skonczyl okres wywolywany luteina i bije sie z myslami. tak wiec jestem w tej chwili jednym wielkim znakiem zapytania :-) pozdrawiam was wszystkie, i jezeli o kims zapomnialam to przepraszam 

jak go czytałam to byłam totalnie odklejona od rzeczywistości i teraz trochę za nim tęsknie... poza tym myślę że drugi raz czytając bedzie fajnie bo już wiem co i jak i pewnie teraz pod innym kątem będę patrzyła na wszystko. Moze jakoś się zbiorę do powtórnego czytania. A Ty którą częśc aktualnie czytasz???
ale powiem wam że jakoś już się tym nie przejmóję, trudno, co ma być to będzie, za tydzien scan i wszystko bedzie jasne, nie mam zamiaru sie zamartwiać bo nie mam juz na to siły, a pozatym i tak nic to nie da... Póki nie ma żywej krwi i jest tego niewiele to chyba nie ma co się stresować