Roxii
Mamusia 2013 :)
Agitatka no to super prezent sobie zrobiłaś, miłego czytanie w takim razie
a kiedy masz urodzinki???? Ty cały czas brałaś no-spę? codziennie???
agatakat współczuję mdłosci i witaj w klubie
a wymiotujesz czy tylko mdłości??? mam nadzieję, ze ci szybko przejdzie
loczkis kochana nie wiem o której masz dziś ślub, ale pewnie już jestes po w takim razie życzę Wam wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, samych wspaniałych chwil i miłości do końca Waszych dni!!!!! Szampańskiej zabawy!!!! No i oczywiście czekam na relacje i zdjęcia
a kiedy masz urodzinki???? Ty cały czas brałaś no-spę? codziennie??? agatakat współczuję mdłosci i witaj w klubie
a wymiotujesz czy tylko mdłości??? mam nadzieję, ze ci szybko przejdzie
loczkis kochana nie wiem o której masz dziś ślub, ale pewnie już jestes po w takim razie życzę Wam wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, samych wspaniałych chwil i miłości do końca Waszych dni!!!!! Szampańskiej zabawy!!!! No i oczywiście czekam na relacje i zdjęcia

Naszczęście mam w domu dwa opakowania luteiny i nią bedę sie ratować, ale to i tak może być mało. Obecnie biorę 2x dzinnie globulke z progesteronem 400mg czyli w sumie 800mg na dobe. A jedna tabletka luteiny ma tylko 50 mg i nie wiem ile mam jej brać, zeby za bardzo nie spdł poziom progesteronu, bo wiadomo czym to grozi
ja nie wiem oni tu zawsze musza stosowac jakies kontrowersyjne metody i człowiek musi się martwić, ja nigdy nie słyszałam o tym żeby odstawiać progesteron w 10tc i to tak nagle. Zazwyczaj odstawia się po 12tc i to stopniowo. Boje się tego momentu jak będę musiała przejśc na ta lueinę, ale w sumie dobrze ze w ogóle ją mam, bo tak nagle nie brac nic, to chyba bym osiwiała z nerwów...
Nie lubię jej i nic na to nie poradzę. Chce już do Polski, być jak najdalej od niej i jej nie widzieć i nie słuchać...
Ja też od dziś przestawiam się na dupka ponownie, zostały mi trzy opakowania i nie mam już nic więcej z progesteronem, ale myślę, że już nie będzie mi to potrzebne. W końcu już za parę dni 15 tydzień się zaczyna