Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
okazalo sie ze przyjechalam taki kawal na marne, ze na marne tez przepadly zajecia Adama kosztem owych badan bo "przeciez te pobranie powinno zostac wykonane z rana, musiala mi pani podac nie pelna liste badan przez telefon"
A doskonale pamietam ze przeczytalam jej obie listy, ze skierowania na podstawe i na genetyczne tez i to w pierwszej kolejnosci!! Mimo to zapisala nas na 13 i starala sie mi wmowic ze to moja wina. Musze jechac za tydzien na 8 rano! A dzis caly dzien przez to spaprany, Adas o glodzie bo zahaczylismy jedynie o pizzerie ale nie tknal nic, szkoda hgadac. tak sie wkurzylam w tym szpitalu jak malo kiedy.
Ale ja myślę, ze jak wszystkie inne badania będziecie mieli szybciej to możecie podejsć do IUI to AMH nie jest aż tak wazne, tzn jest ale jak masz niskie to i tak nic z tym nie zrobisz, a IUI można spróbować. Wazne żeby miec wyniki pozostałych badań czy nie ma jakiejś przeszkody zebyś zaszła w ciażę, to jest najważniejsze
I tak mamy romantyczny wieczór w domu....

ja już dawno mówiłam mojemu żeby poszedł gdzies do prawnika i dowiedział się jak to załatwić żeby nie odziedziczyć "spadku", bo ja nie mam zamiaru płacic za czyjeś błędy i głupotę. Takze doskonale rozumiem waszą sytuację joasiu