G
Gość
Gość
Przeciez to steryd, nie jakas tam witaminka.Ok. Ja jeszcze niewiele wiem o enconrtonie - dlaczego na razie nie chcesz go brać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przeciez to steryd, nie jakas tam witaminka.Ok. Ja jeszcze niewiele wiem o enconrtonie - dlaczego na razie nie chcesz go brać?
Ja go bralam ale na astme krotko bo mialam po nim problemy z sercemPrzeciez to steryd, nie jakas tam witaminka.
Tak zgadza sie, ale wiele dziewczyn z problemami immunologicznymi bierze go w ciazy i rodza sie zdrowe dzieci. Ja narazie go raczej nie wezme, jak strace kolejna ciaze to juz mi tylko ten steryd zostanie.Encorton ma duze skutki uboczne to jest steryd czesto brany na astme tarczyce itp
Ja wczoraj wzięłam ostatniego dupka i czekam na @dzisiaj wieczorem biore ostatnia tabletke duphastonu i czekam na @. nie moge sie doczekac....nowy cykl, nowe nadzieje...
Na razie tarczyca, przeciwciała anty kardiolipinowe, antykoagulant tocznia, MTHFR, czynnik V Leiden, mutacja genu protrombiny, biało c i s, przeciwciała P. Jądrowe ANA.Bertha a Ty jakie badania jeszcze robilas?