Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To niezle poszalalasNa razie tarczyca, przeciwciała anty kardiolipinowe, antykoagulant tocznia, MTHFR, czynnik V Leiden, mutacja genu protrombiny, biało c i s, przeciwciała P. Jądrowe ANA.
Ale czekam jeszcze na wyniki.
bertha niestety nie mam nadziei. ten cykl monitorowany w 13dc, podobno endometrium super tylko, ze brak dominującego pęcherzyka. Mój gin powiedział, ze szanse niewielkie.Ja wczoraj wzięłam ostatniego dupka i czekam na @
A botanika, ty juz nadzei nie masz ze moze @ nie przyjdzie?
Biora go kobiety jesli maja problemy z utrzymaniem ciazy gdzie winna jest immunologia. Czesto to ostatnia nadzieja dla nich. Ale to oczywiscie w okreslonych problemach sie bierze.aha a ten encorton to faktycznie silny lek, steryd, nigdy nie slyszalam o tym zeby go przyjmowac kiedy ma sie problemy z zafasolkowaniem...
Buuubertha niestety nie mam nadziei. ten cykl monitorowany w 13dc, podobno endometrium super tylko, ze brak dominującego pęcherzyka. Mój gin powiedział, ze szanse niewielkie.
Tak mi lekarz zaleciłTo niezle poszalalasale wiesz to dobrze, bo po co potem plakac. Lepiej odrazu wiedziec na czym sie stoi. A powiedz ile placilas za ta mutacje MTHFR i ile sie czeka na wynik? Bo nad tym sie jeszcze zastanawiam czy nie zrobic.