G
Gość
Gość
Za pare lat bedzie jeszcze gorzej. Nie szczepcie na to corek!!! Poczytajcie chociaz zanim zaszczepicie https://pl-pl.facebook.com/notes/og...zanim-stanie-się-obowiązkowa/599682476725851/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez ogladalam. Caly swiat ja wycofuje i trabi o tym a nasz rzad. Ale ludzie beda szczepic bo ich zastrasza sadem albo dziecko wezma sila do szczepienia jak bedzie w szkole. Takie praktyki juz sa.Strawbelka oglądałam ostatnio program na ten temat w TVN styl .
Korupcja! Ktos za to kase bierze!!! Jak to mowia mafia w bialych kitlach.Mam nadzieję że to się zmieni . A Polska to wiadomo musi troszkę powchodzić w tyłki innym . Niesamowite to jest ;( debilizm
a ludzie jak cmy do swiatla ciagna na wybory i na najgorszych debili glosuja!!!Mnie to wszystko zaczyna przerażać . Cały świat i te chore systemy . Musi pier...... Bomba i wszystko zacznie się od początku bo jak narazie to światem żądzą pieniadze a my to jestesmy malutkimi pioneczkami w ich grZe .
Poczytaj sobie o Rodszyldach.Mnie to wszystko zaczyna przerażać . Cały świat i te chore systemy . Musi pier...... Bomba i wszystko zacznie się od początku bo jak narazie to światem żądzą pieniadze a my to jestesmy malutkimi pioneczkami w ich grZe . Ale coz musimy latać w tym świecie jak białe myszki , otłumione .