bertha
Fanka BB :)
Oki, dzięki, poszukam!Tak z krwi tylko nie pamietam czy polowa cyklu jest wazna.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oki, dzięki, poszukam!Tak z krwi tylko nie pamietam czy polowa cyklu jest wazna.
Diagnostyka tez to chyba robi.Oki, dzięki, poszukam!![]()
Piszą ze nie zależy od dnia cyklu. To kiedyś sie wybiorę. A ty miałaś zalecenie zeby to zbadać bo jakoś sie niski poziom objawia, czy tak po prostu lekarz cie wysłał?Diagnostyka tez to chyba robi.
Poprostu lekarz mnie wyslal i dobrze bo lepiej wiedziec ile ma sie czasu.Piszą ze nie zależy od dnia cyklu. To kiedyś sie wybiorę. A ty miałaś zalecenie zeby to zbadać bo jakoś sie niski poziom objawia, czy tak po prostu lekarz cie wysłał?
To jest podawane w jednostkach. Ja np mam wynik 0,855. A norma dla mojego wieku to 0,78-5,24To badanie pokazuje ile nam zostalo jajeczek do menopauzy? Dostajesz wynik np z liczba 300?
A jak szybko to sie zmniejsza? Mierzyłas to więcej niz raz?To jest podawane w jednostkach. Ja np mam wynik 0,855. A norma dla mojego wieku to 0,78-5,24
Nie nie mierzylam bo to badanie z reguly raz sie robi.A jak szybko to sie zmniejsza? Mierzyłas to więcej niz raz?