Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak ja nie mam z nim problemow, gdy nie mam ochoty na seks, rozumieMam nadzieję, że nie strzelił focha a wykazał się zrozumieniem ?

ja sikalam obojetne o ktorej godzinie, ale nieraz laski pisaly, zeby miec nierozcienczony moczNo i dzisiaj test pokazal jedna kreske a ja wlasnie czuje klucie ale juz w podbrzuszu to znaczy ze juz po? Badam sie codziennie i nie widzialam silnie zaznaczonej kreski myslicie ze to moze zalezec tez od godziny? Chodzi mi o to czy jest sens sie badac dwa razy w ciagu dnia czy i to jest bez znaczenia o ktorej?
ja sikalam obojetne o ktorej godzinie, ale nieraz laski pisaly, zeby miec nierozcienczony mocz
jak ja zaczelam robic testy owu to zaczely mi wychodzic slabe kreski i sie wsciekalam, ze nic z tego, potem nauczylam sie cierpliowosci i czekalam cierpliwie na TĄ kreske i ku mojemu zdziwieniu 14 dc wychodzily zawsze ciemniejsze od kontrolnej i jak wczulam sie w organizm to pieknie czulam owu (gdy bylam mlodsza to bez testow owulacyjnych czulam owu, po ciazy przestalam ją pieknie czuc), a przedtem to raz ją czulam w 13 dc raz w 12 dc a raz w 14 dc, teraz jak mam przerwe w straniach to musze zamowic testy owu i po powrocie do staran znow ich uzywac, latwiej jeest wtedyZobacze jeszcze jutro rano co bedzie i czy doczekam ciemnej kreseczki mozliwe zeby w ogole nie bylo? Bo nie wiem juz czy to moze od tej prolaktyny cos znowu :/