reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki o maleństwo w 2016

Hej lux ; prZyjmkro mi z powodu twojej starty ;( ja tez niestety jestm po starcie dziecka a nawet po trzech . We wtorek dostałam zielone światełko na starania a po 4 dniach zabronione mi to zostało gdyż moja tarczyca za wysoka także zaczynam starania w lutym no na koniec lutego ;(
Ja tez mialam problem z tarczyca po encortonie teraz mam 1.4 a mialam 4.5
Zleci juz jest polowa stycznia wiec wrocisz za chwile do staran

reklama
Hej lux ; prZyjmkro mi z powodu twojej starty ;( ja tez niestety jestm po starcie dziecka a nawet po trzech . We wtorek dostałam zielone światełko na starania a po 4 dniach zabronione mi to zostało gdyż moja tarczyca za wysoka także zaczynam starania w lutym no na koniec lutego ;(
przykro mi, ze musialas tyle przejsc :no: ja mam przerwe od maja i mialam wrocic do staran na wiosne, ale udao sie juz teraz, do lutego szybko Cie zleci, mi raz dwa zlecialo :biggrin2:

reklama
Do góry