pewnie, podoba mi sie zmiana Twojego podejsciaZamierzam z mezem dac na luz moze jakies wakacje latem a co kase jakos sie zorganizuje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie, podoba mi sie zmiana Twojego podejsciaZamierzam z mezem dac na luz moze jakies wakacje latem a co kase jakos sie zorganizuje
daj zaraz znac a my tu kciuki zaciskamyNo ja dzis bede miala monitoring po clo. Tez bralam od 3-7 dc. Mam nadzieje ze endometrium bedzie ok, bo wczoraj mnie dziewczyny zmartwily tym ze oslabia endometrium. Jajniki czuje jak zawsze bez clo. Zobaczymy co dzis usg pokaze. Dzis 9dc.
Daj znac!! Trzymam &&No ja dzis bede miala monitoring po clo. Tez bralam od 3-7 dc. Mam nadzieje ze endometrium bedzie ok, bo wczoraj mnie dziewczyny zmartwily tym ze oslabia endometrium. Jajniki czuje jak zawsze bez clo. Zobaczymy co dzis usg pokaze. Dzis 9dc.
strawberka nie zamartwiaj sie na zapas. ja tez biore clo i w tym miesiacu mialam endometrium super. Mam coreczkę po kuracji clo takze głowa do góry. jestem przykładem ze ten lek moze pomoc...No ja dzis bede miala monitoring po clo. Tez bralam od 3-7 dc. Mam nadzieje ze endometrium bedzie ok, bo wczoraj mnie dziewczyny zmartwily tym ze oslabia endometrium. Jajniki czuje jak zawsze bez clo. Zobaczymy co dzis usg pokaze. Dzis 9dc.