Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ze mna roznie.przez ostatnie pol roku bulam w miare wyluzowana i bylo mi przykro jak dostawalam @ ale mialam sile walczyc.teraz zaczynam wymiekac i w dzien @ musze sie wyplakac i wykrzyczec na niesprawiedliwosx zycia itp a pozniej juz skupiam sie na tym zeby kolejny cykl byl udany.waiting myślę, że znajdziemy wspólny język, za 3 tygodnie będzie równo rok jak staramy się o (pierwsze) dziecko. w tym cyklu przeszłam pierwszy, poważny kryzys... Do tej pory było ok ale ostatnio niestety psycha już powoli siada... zaczynam wątpić, że kiedykolwiek moje cykle będą normalne i że wreszcie nam się uda.
a Ty jak się trzymasz?
Agaawa - myślę, że dla Ciebie idealnie byłoby przebadać się na immunologię u prof. Malinowskiego. U niego właśnie najwięcej kobitek jest z takimi sytuacjami, jak Twoja.
właśnie przeczytałam że po owulacji zaleca się jeść ananasa bo pomaga implantacji![]()
sok ananasowy lub świeży ananas pomaga w implantacji zarodka. I powinno się go jeść lub pić do testowania. Tak samo jest z sokiem z buraków i czerwonym mięsem.
mam nadzieje ze przytulanie tez bylo kiedy trzeba