Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest mi strasznie źle,że nadal nic nie wychodzi. A przecież już prawie rok mija... Na pewno większość z Was też przeżywa czasem taką depresję...Aż mi się płakać chce. Ale jak się skończy @,to obiecałam sobie 1) wizyta u gina i piłowanie go o jakiekolwiek działania!!!!
, 2) oczywiście staranka,ale bardziej intensywne..
ale po burzy zawsze wychodzi słońce
w końcu dla każdej z nas wyjdzie
a koleżankami się nie przejmuj, to Twoje dzieci, one są radością życia i często przy dziecku człek młodnieje, bo mimo iż wychowywanie dziecka to ciężka praca, ale przede wszystkim przeogromna przyjemność i radość z codziennych błahostek 
Karotka, dlaczego mialabys sobie nie dac rady? Coreczke masz juz troche odchowana, ma prawie 4 latka wiec jest rozumna istotka. Mi osobiscie ciezko jest sobie wyobrazic ciaze jedna po drugiej, gdy nie ma w poblizu babc, ktore mogly by pomoc. Chociaz i w tym wypadku wydaje mi sie ze najgorsze jest pol roku. Inne dziewczyny jednak decyduja sie na to, a nawet daja sobie rade z ciazami mnogimi. Kochana, nauczylam sie, ze nie nalezy sluchac osoby trzeciej, bo jesli bym tak zrobila to w chwili obecnej nie mialabym mojego pierwszego syna! Dobra rada mojej tesciowej ( bylismy miesiac po slubie jak od niej uslyszalam), ze jestesmy za mlodzi i zebysmy sie nie pchali w pieluchy! Powiem Ci tak, to jest Twoje zycie, Twoje decyzje, a nie kolezanek. ktore nie zawsze sa szczere! A z tego co piszesz chcesz, wiec nie zadreczaj sie, nie doluj, bo stres wcale dobrze nie dziala na zajscie w ciaze. Posluchaj swojego instynktu, bo on nie zawodzi tak jak kolezanki.Jeszcze 2 koleżanki mnie nastawiły "na smutno" twierdząc,że "pakując się" w drugą ciążę odbieram sobie młodość i radość z życia,i że sobie nie dam rady z 2 dzieci....
A ja tak bardzo chcę rodzeństwa dla Sary,że zniosę wszystko!!!!!