reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

mamaTomeczka wiem,co czujesz,bo ja przy @ w 1-2 dzień też często mam dramat....:no: Z reguły skręcam się z bólu,a teraz jak dostałam @,to przylazła o 5 rano :wściekła/y:,a ja bez żadnych tabletek przeciwbólowych!! Dopiero po paru godzinkach P. wstał i poszedł mi kupić...:no: Dlatego wiem,co to znaczy i łączę się w bólu,choć u mnie @ dziś już raczej ostatni dzień.

reklama
Coraz więce starających się babeczek ma termin @ na wrzesień, zachęcam do przyłączenia się do wątku https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/staraczki-2013-a-67460/ - takiego bez podziału na miesiące starań :-)

mamaTomeczka - trzymam kciuki &&&&&&&&&& bierzesz jakieś wspomagacze? Czy próbujecie ot tak (nie wiem czy pisałaś, ale chyba nie zwróciłam uwagi).
Niezły prezent dla synusia, musi się udać :tak:

Mój małż ma urodziny 23 sierpnia :zawstydzona/y: termin @ mam na 22... Ach, cudownie byłoby obwieścić mu tą informacje w dniu jego urodzin :rofl2:

straciatella prezent byłby faktycznie super :-) A dla mnie z kolei wrzesień jest dość wyjątkowym miesiącem,bo 25.09.2009 urodziłam Sarę i z kolei dla niej fantastycznym prezentem byłaby wiadomość,że będzie mieć rodzeństwo.:tak:

karotka - no to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&& :tak:

Mój mąż sobie zawsze żartuje, że najlepsze prezenty to te, zrobione samemu :] To mu podaruję, zrobiony razem :zawstydzona/y: (oby, oby, obyyyy )

Chyba, że zapeszę.

Mój synuś jest z 11.11 i to nie była zbyt przyjemna pora roku na rodzenie dzieci. :-p

Tomeczkowa Mamo - ja biore profilaktycznie folik 1x dziennie 0,4 mg. Jeśli uda się zafasolkować, to podwoję to 2x 0,4 mg i tak będę brać przez pierwszych 5-6 tygodni.

Ostatnia edycja:
mamaTomeczka - no proszę :-) data świetna to racja. Pamiętam mój poród - z racji święta liczba medyków drastycznie spadla.

A swoją drogą.. tak sobie sprawdziłam termin porodu, gdyby udało się tym razem - 02.05.2014. Więc byłaby szansa trafić w drugie święto narodowe :rofl2:

Stracietella - Dzięki za słowa otuchy. Mam nadzieję, że Twoje kłopoty, to jednak nie hormony, ja po odstawieniu tabsów długo miałam nieregularne cykle, ale nie sterałam się o dzidzię, więc nie było problemu. Trzymam kcuki &&&&&&

mamaTomeczka - Dzięki. Na pewno nam się uda, fajnie, że mamy podobne cykle, będę Cię podglądać :tak:
A we wrześniu zrobisz niespodziankę synkowi, musisz :-) no bo jak z @ przeżyć imprezę dziecięcą :baffled:
Ja też pierwszy dzień @ czuję się jak wypluta...boli mnie brzuch o krzyż. Powodzonka w starankach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry