reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Leemonca co za małpiszon paskudny :angry: trzymam kciuki za następny cykl &&&&&&&&&&
mamoTomeczka kuuuurczę, żeby to było takie proste - wytrzymać nawet do dnia spodziewanej @ i wcześniej nie testować. nie da się! (w moim przypadku) :-D
Straciatella zaraz zerknę na ten wątek, który polecasz. i zapomniałam rano poprosić - pokaż mi testy, które zamówiłaś na allegro, tak z ciekawości chcę zobaczyć ;-)

A swoją drogą.. tak sobie sprawdziłam termin porodu, gdyby udało się tym razem - 02.05.2014. Więc byłaby szansa trafić w drugie święto narodowe :rofl2:
zachęciłaś mnie i sama znalazłam na jakiejś stronce kalkulator dla ciężarnych, wypełniłam i proszę .. też 2 maj byłby. a mój mężowaty ma 1 maja urodziny :rofl2:

reklama
mamaTomeczka - właśnie, bo ty ciągle przed @? Ohohohoho Kochana, ja bym robiła teścior :-p w ilości nieskończonej... aż do przyjścia @. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

To u mnie,gdyby wyszło,wychodzi 16.05. :tak: Oj,mówię,od pojutrza biorę P. za fraczki i do dzieła,bo zaczynam być-delikatnie mówiąc-poirytowana brakiem II kresek na teście.:wściekła/y: I przyłażeniem @....

hej dziewczynki, dzisiaj po wprowadzeniu tempki zauwazylam ze ovufriend wyznaczyl mi owulacje,a ja od 16dc biore duphaston, czy on moze zahamowac mi tą owulacje ?? czy już miałam ją wcześniej ??

reklama
Karotko mój Mikołaj jest z 16 maja:) piękny miesiąc na rodzenie dzieci:)

Mi się marzy córunia, ale u nas w rodzinie niestety dziewczynki oststnimi czasy bardzo rzadko się zdarzają...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry