Poziomka...już plamisz...eee nooo na @ za wcześnie patrząc na suwaczek masz 18 dc ??? A może to plamienie implantacyjnie ??????????
Straciatella a ilo dniowe cykle masz ??? Może u Ciebie też implantacja ??? TRZYMAM &&&&&&&&&&&&
A ten twój taniec to czasem na pralce nie był wykonany ???
Piaska noooo spróbuj nas nie czytać...to osobiście wpadnę sprawić Ci lańsko...a jest mnie kawał baby więc będzie bolało !!!
Babooo odpoczywaj i fizycznie i psychicznie...udanej pogody i meeega radości z urlopu !!!
Susel MamaTomeczka czy Wy planujecie już testowanko ??? Hmmm czy to nie za wcześnie !? Wiem, wiem sama robiłam testy w 5 dpo...ehhhhhhhhh.Na którymś forum ( sorry nie pamiętam gdzie ) widziałam tabelkę jak wzrasta HCG w dniach po owulacji i na "chłopski rozum" około 10 dpo jest go tyle żeby test apteczny mógł go wykryć...ale różnie to bywa...słyszałam o przypadkach ciąży bez II aż do 6 tc !!!
MamaTomeczka haaaaa mam Cię !!! Wszem i wobec ogłaszam że jesteś tak samo lekko zboczona jak my !!!
A swoją drogą powiedz koleżance...na tej pralce to siadasz, kładziesz się czy tulisz doń ??? HMMMM ????
Ja mam program wirowania trzystopniowy...ale jazda...dzisiaj chyba spróbuję ???!!!
Z pralką czy bez TRZYMAM MOOOOCNO
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Maja toś mnie wystraszyła !!! Wiem że u nas i młodsze już"sexują" ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić że za 6 lat moja córka odda się jakiemuś małolatowi...brrrr !!! A jaki masz kontakt z dziewczynkami ??? Czy wiedzą że starasz się o maluszka ??? Moja jest na etapie...łechtaczek, jąder itp...kurczę ciut za wcześnie !!!???
Mam nadzieję że nic nie pomyliłam