Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Phoebe że co,że jak...nic nie wiem... oświeć mnie bo mój mózg dzisiaj wyjechał chyba na urlopik !!!???![]()
dziewuszki, zapraszam https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/staraczki-2013-a-67460/index2.html
tak żeby kontynuować jakis jeden wątek. Dołączają już inne babeczki to może czas sie przerzucić?

w poprzednim cyklu mialam ladny wykres i juz juz myslam. Teraz ? sama widzisz. Jeden dzien od owu ze spadkiem, w 9dc ale i tak nieznacznym o troszke ponad 0,1st. Teraz znowu idzie w gore, co pomysle jak jutro spadnie ? bede zdolowana na pewno, bo ten cykl od poczatku jest inny, inaczej odczuwam swoje cialo i to co sie z Nim dzieje, inaczej odczuwam wszystkie objawy itp. Najblizsze dwa dni beda decydujace bo prawda taka, ze przewaznie od 12 dnia po owu tempka zaczynala spadac przez okolo 2-3 dni o 0,1-0,2 stpnia i pojawiala sie @. Jesli do piatku tempka nie spadnie drastycznie to chyba w sobote zatestuje, bo termin @ mam na niedziele, z racji spoznionej znowu owu o dzien
ale dzis od rana bol w nogach promieniujacy jak zawsze przed @ wiec nie wiem czy bedzie powod do testowania
Ty ziolka dostalas w spadku po kasoku jak dobrze pamietam parwda ? och, oby przyniosly Ci szczescie :*