Agaawa
Fanka BB :)
Nuuuska! Nic nie spadńie, zobaczysz. Mam dobre przeczucie
) koniecznie zatestuj w sobote, bo od poniedziałku wyłączam kompa na amen i nie będę miała dostępu do internetu, a umrę z ciekawości! Postanowiłam, ze Ipada na wakacje nie bierzemy, mąż ma net tylko w komórce, czyli mi nie da korzystac! Wiec sie całkowicie oderwę.
Pytalas co u mnie. Nic specjalnego. Czekam - na wakacje, @, II.... Od wczoraj biorę luteine. Zapobiegawczo. Wczoraj lekko mnie w podbrzuszu kłuło wieczorem, ale to pewnie przez to pływanie na łódce w niedziele, bo cała jestem obolala. Nie nakręcam sie - ani na tak, ani na nie. Choć myśle, ze sie nie udało raczej. A pracy przed urlopem mam mnóstwo. Codziennie siedzę do 24-tej przed kompem. I dalej jestem ńieobrobiona!
Pytalas co u mnie. Nic specjalnego. Czekam - na wakacje, @, II.... Od wczoraj biorę luteine. Zapobiegawczo. Wczoraj lekko mnie w podbrzuszu kłuło wieczorem, ale to pewnie przez to pływanie na łódce w niedziele, bo cała jestem obolala. Nie nakręcam sie - ani na tak, ani na nie. Choć myśle, ze sie nie udało raczej. A pracy przed urlopem mam mnóstwo. Codziennie siedzę do 24-tej przed kompem. I dalej jestem ńieobrobiona!
najblizsze dwa dni beda decydujace, jesli spadnie to nie bede nawet testowac, szkoda kolejnego zmarnowanego tesciora
kiedy masz termin @ ?
w poprzednim cyklu mialam ladny wykres i juz juz myslam. Teraz ? sama widzisz. Jeden dzien od owu ze spadkiem, w 9dc ale i tak nieznacznym o troszke ponad 0,1st. Teraz znowu idzie w gore, co pomysle jak jutro spadnie ? bede zdolowana na pewno, bo ten cykl od poczatku jest inny, inaczej odczuwam swoje cialo i to co sie z Nim dzieje, inaczej odczuwam wszystkie objawy itp. Najblizsze dwa dni beda decydujace bo prawda taka, ze przewaznie od 12 dnia po owu tempka zaczynala spadac przez okolo 2-3 dni o 0,1-0,2 stpnia i pojawiala sie @. Jesli do piatku tempka nie spadnie drastycznie to chyba w sobote zatestuje, bo termin @ mam na niedziele, z racji spoznionej znowu owu o dzien
Ty ziolka dostalas w spadku po kasoku jak dobrze pamietam parwda ? och, oby przyniosly Ci szczescie :*
), jestem dziwnie spokojna, co ma być to będzie, owulację dostałam w tym cyklu w bonusie od losu więc to i tak dla mnie pełnia szczęścia nawet jak nic z tego nie wyjdzie