reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Tak. Mam synka ma 6 lat. Staram się żeby nie widział nerwów naszych itd bo nie chce go obarczac naszymi problemami. Za proponowałam mu nawet ze może być normalnie w domu ale jak syn zaśnie żeby wychodził itd. Powiedział ze chce być przy rodzinie.
Wiem czas przynosi ulgę ale nie chce się godzić na taką sytuację a za chwilę znowu to samo przeżywać? Po co tak się upiera skoro jestem jego "życiową porażka? " bo tak np mnie określił ;/

Tak jej pisał. A tłumaczy ze się nie myślał bo to było fajne ze komuś się podobał i im bardziej się zalił tym bardziej ona go pocieszające itd. Nie tylko to. Ze chciałby z nią być. Ze tylko ona go rozumie. Ze jest nieszczęśliwy. Itd. I mówi ze chcial się poczuć atrakcyjnie, że nie miał świadomości i jakoś wylaczyl myślenie ;/ ze to byla glupia zabawa. I z jego i z jej strony. chore to poprostu.

Ostatnia edycja:
Hej nie byłam , pojadę w piątek bo nie dałam rady dzisiaj. Ale zrobiłam dwa testy ;/ jeden negatywny (ten 25) a na drugim(10) druga słaba kreska. Jak się życie wali to po całości .... ; ( ale to tak 3 dni przed okresem na teście juz wychodzi ;/

W nawiasie podałam ta czułość testu. Testy sprawdzałam po 5 minutach. Tzn myślałam że przed okresem mi nie wyjdzie pozytywny ale jak widać ;/ w piątek pójdę na betę ewentualnie powtórzę test.
Ogólnie jestem załamana. ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry