reklama

Staraczki Styczen 2015

Noo ja mam lba doslownie mega bole migrenowe a takich dawnoo dawnoo nie mialam ,no akurat moze taki cykl ze przed malpa mozg mi chce rozsadzic :-\ :-\ okropny bol a przez to jestem mega rozdrazniona , cycki bola , sutki swedza i jakby dziwnie mrowily , brzuch czasem poboli ale pewnie sobie wkrecam bo @ tuuz tuuz i sluzu malo wiele wiec sie nie przejmuje i testu nie kupuje a cooo mi tam :-) :-) i ogromnie sie ciesze bo moj praawy jajus od dobrych 2laat sie w koncu odezwal i boli :-D :-D

Trzymam za waszee owocne owullki ja musze luknac tego wiesiolka ile w necie a ile w aptekach kosztuje

Ostatnia edycja:
reklama
Dopiero 3 cykl więc krótko ale ja mam rozchwiane hormony często torbiele na jajnikach i ginekolog kazała mi jechać na anty aż do podjęcia decyzji o ciąży no i się miałam do niej zgłosić gdy to będzie już ten czas ale anty odstawiłam z rok temu no i liczyłam na szczęście początkującego :-D testy owu nie wykazują mi 100% owulacji no i od czasu kiedy zaczęłam się starać zanikły mi wszystkie objawy cyklu - cycki nie bolą a zawsze bolały, śluzu nie ma nawet kręgosłup mnie przed @ nie boli czasem jajniki :) więc chyba trzeba się przebadać :))

Cholera ale mi polecialo krwi z nosa od tego wiesiolka!!! :( Czytam ze stosuje sie go na zakrzepice ale nie myslalam ze az tak zadziala i to pierwszego dnia :D Zmniejsze dawke i zobacze jesli sie powtorzy to bede musiala odstawic :/ W kazdym razie dziala dziewczyny hehe

Cassiah, ile czasu bierzesz? Bo jeśli krócej niż 5 dni, to tylko przypadek, że poszła Ci krew z nosa. Z tego, co mi powiedziano w aptece to trzeba go minimum tydzień brać aby zaczął działać, nie mówiąc już o namacalnych efektach.
Poza tym w ogóle nie słyszałam, aby brało się wiesiołek na zakrzepicę... Mąż miał ostatnio oderwany mięsień od kości po wypadku w pracy i zrobiło mu się po wylewie zakrzepowe zapalenie żył (nie mylić z zakrzepicą). Dawała bym mu też wiesiołek.
Coraz więcej ciekawostek się tu dowiaduję :)
Jutro wielki dzień. Już nie mogę się doczekać :) Trzymajcie kciuki za mojego Ukochanego :) Oby okazał się ogierem rozpłodowym ;)
Dobranoc dziewczynki.

Czeesc kobiety :-)
A slyszalyscie ze wiesiolek pomaga zgubic zbedne kg :-D taak wczoraj czytalam troche o nim i jest naprawde swietny w rozmaitych doleglowosciach i nie tylko :-) na plodnosc pomaga nam kobieta a takze naszym partnerom ale watpie zeby moj chcial to lykac alr sprobowac moge :-) :-)
Kasia nie martw sie na pewno bedziesz mogla go lykac moze to takIe chwilowe bylo :-) :-)
Lux suuper to teraz tylko czekac spokojnie na owocne wiesci :-) :-)
A ja tego wiesiolka mam lykac juz jak @ sie pojawi taak?? :-) :-)

Ewelina, bierz od 1 dnia @.
Lux, trzymam kciukasy za powodzenie "operacji".
A co do odchudzających właściwości wiesiołka to znów czegoś nowego się dowiedziałam... Jeśli pomaga schudnąć to pieknie! Może wreszcie trochę spadnie...

Jedziemy na badanie...

Bralam go dopiero pierwszy dzien! :D Ale niestety moj organizm jest tak wrazliwy ze reaguje bardzo szybko na rozne specyfiki i w ogole. Zawsze tak jest. Jestem pewna ze to od wiesiolka bo nie pamietam kiedy ostatni raz w zyciu krew mi poleciala z nosa, chyba w liceum. Ponad to wypilam wczoraj 2l wody :) Tak, ewmi poczytaj sobie, on ma duzo wlasciwosci dobroczynnych, polecany jest na rozrzedzenie krwi, biora go osoby w srednim wieku jako prewencje przed zawalami. Ja sobie zmniejsze dawke do 1 tabletki.

reklama
Jak pomaga schudnąć, pomaga nam na śluz i naszym Panom zwiększyć płodność to są to dla mnie wystarczajace wskazania do tego, by go brać. Wiąże z nim duże nadzieje.
Mam natomiast problem z inofemem, bo mam po nim straszne biegunki. I nie wiem czy go brać mimk to, czy nie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry