reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewelinko, cieszę się, że i Ty się przebadasz. Gdybyś potrzebowała jakichkolwiek info to pytaj.
U was chyba to jest trochę tak, że dla Ł odżywki i siłka to sposób na autonomię i chwilę niezależności w związku. Może dzięki temu nadaje porządek światu (regularne ćwiczenia i zażywanie tego świństwa i świadomość, że sam sobie to narzucił). Często faceci czegoś takiego potrzebują. Mój spełnia się tak właśnie w pracy i bardzo pilnuje naszych rytuałów w domu.

reklama
Ja zawsze byłam fanką piercingu... Ale odkąd jestem z mężem przestało mieć to dla mnie znaczenie i jakoś tak wyszło, że powyjmowałam kolczyki. Tak samo dużo pierścionków i calą masę bransoletek nosiłam. A teraz noszę jedynie obrączkę i pierścionek zaręczynowy. Żadnej innej biżuterii.

Ja mam tylko kolczyk w pepku, z czasow gdy byly jeszcze modne ;) Na 14 urodziny od mamy pozwolenie dostalam :D Ale nie zdejmuje go bo jest delikatny i uroczy :) Ale tatuaz tez kiedys sobie zrobie jak bd miala wene bo nie chce takiego nic nie znaczacego.

Ewe super ze masz takie nastawienie, ze wszystko idzie w dobrym kierunku. Wreszcie wzieliscie sprawy w swoje rece i dzialacie bo tak to tylko w miejscu staliscie i ta niepewnosc was frustrowala. Bedzie dobrze!

U mnie dzis 15dc i pewnie owu bo sluz wciaz mam. Bylo juz bara bara teraz czekac 2 tyg. Ehh te cholerne 2 tyg czekania :D

Dziewczyny, mam pytanie czy was tez w tej drugiej czesci cyklu, w fazie lutealnej pobolewaja piersi? Bo mnie zawsze po owulacji, ok 16dc zaczynaja bolec piersi i sutki przy dotyku i tak juz do okresu. Nie wiem czy to normalne? Czy moze jakis zbyt wysoki poziom progesteronu?

reklama
Mnie teraz przed malpa zaczely pobolewac 4dni przed ale delikatnie bo bralam tabletki na pms .. a tak ogolnie to bolaly mnie tydz przed i bol niedowytrzymania przy zdejmowaniu biustonosza ;/ zobaczymy jak bede miala z castangusem .. ale to chyba normalne ze cialo tak reaguje choc dla mnie to meczace bardzo bo do tego bol glowy niesamowity jak migrenowy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry