• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Kotek no wlasnie dlatego ze juz sie tak dlugo starasz to znaczy ze juz blizej niz dalej! :) Przeciez wiele kobiet zachodzi w 8 cyklu ;) A ty masz jakas diagnoze czy zdrowa?

A dzidzius brata to przeciez najblizsza rodzina, pomysl ze cos z twojej krwi tez w tym malenstwie jest :) Ja nawet w bliskiej rodzinie nie mam dzieci bo ani ja ani moi rodzice nie maja rodzenstwa :(

Ostatnia edycja:
zrezygnowałam z pracy! mam dość, nie obchodzi mnie co Marcin teraz z nimi zrobi, ma mi zaplacic za te pol miesiąca na koniec sierpnia i tyle, w nocy tak mnie zoladek bolał, ze masakra z nerwow :no:

reklama
No ja powiedzialam mojemu jak zaczynalismy ze ja zrobilam kompleksowe badania i jestem zdrowa wiec jesli po pol roku sie nie uda to badamy jego, mysle ze to fair :) Ale niestety on byl pewny siebie ze tyle czasu mu to nie zajmie jak to obiecywal o jak minal 6 mies to zaczal sie wymigiwac :( Nie wiem co ci faceci maja z tym... My latamy jak glupie na wszystkie badania a im wystarczy jedno i problem maja z tym... Ale juz ostatecznie dogadalismy sie tez na rok staran :) (obysmy nie musialy! :)) A jesli chodzi o "robienie tego", to mozecie to wykonac w domu i w ciagu godziny dostarczyc do kliniki o ile macie mozliwosc. Mysle ze to przyjemniejsze wyjscie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry