reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
No tak to wtedy najgorzej. Moj nie przechodzil nigdy ale to tez niedobrze bo jesli w doroslym zyciu to zlapie to sie ciezej przechodzi. Szczegolnie jak bedzie mial dzieci to latwo bedzie mogl sie zarazic. Z reszta ja tez. Ja to ani swinki, ani ospy ani nic nie przebylam :(

Czyli co ?? Nie mamy szanse na ciaze ?? ;(((((
A dlaczego tak sie dzieje ze tych plemnikow jest tak malo?? To pewnie przez odzywki i tablety ktore lykal ;/// swiat mi sie zawala z dnia na dzien coraz bardziej ..

Ewelinka szanse zawsze są nawet gdy lekarze rozkładają ręce. Poprostu nie można się poddawać. Idźcie z wynikami do lekarza on Wam wytłumaczy co i jak bo tak to można gdybać w różne strony

Kochanie przyczyna moga byc przebyte choroby jader, swinka lub wady genetyczne jader. Ogromny wplyw ma na to tez praca jaka wykonuje - jesli pracuje w chemii. Odzywki, palenie, przegrzewanie jader itp, wplywaja na jakos spermy ale nie w takim stopniu zeby az tak zniwelowac plemniki. Problemem moze byc tez slabe wydzielanie testosteronu, niech sprawdzi jego poziom. Ale musicie szybko do lekarza. Dobrze ze zrobiliscie to badanie bo juz znasz przyczyne! Nie ma zalamywania sie tylko trzeba przedsiewziac kroki! Bedzie dobrze!

reklama
Ewelina u mnie lekarze też zalamywali ręce u męża z plemnikami u mnie brak owulacji a mam dwoje dzieci więc wierzę że będziesz miała maleństwo musisz w to wierzyć i znajdź dobrego lekarza i z wynikami idź do niego ma pewno wam pomoże.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry