reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Luxi czuję się już dobrze :) Choroba trochę odpuściła i mam tylko katar. Mierze ciśnienie 2 razy dziennie, bo ciągle się boję. Ale tak to super :) Nie mogę się doczekać 17 maja, bo jadę na 3 usg do Gdańska i zobaczę w końcu mojego maleńkiego :D A Ty jak tam? O której idziesz do lekarza? :)

Luxi czuję się już dobrze :) Choroba trochę odpuściła i mam tylko katar. Mierze ciśnienie 2 razy dziennie, bo ciągle się boję. Ale tak to super :) Nie mogę się doczekać 17 maja, bo jadę na 3 usg do Gdańska i zobaczę w końcu mojego maleńkiego :D A Ty jak tam? O której idziesz do lekarza? :)
tez Ci leci szybko ta ciaza, masz juz duzy brzuch? daj foto! ja mam na 18-ta wizyte, u mnie zawsze za niskie cisnienie, ale jak mi ginka mierzyla to norma, w domu jak mierze tez norma, wiec moze ciaza to unormowala :-) :)

Fakt ze ciaza jest super ale jak sie ma deulatka w domu to juz ciezej hehe ale to cudowne!
Luxi faj znac odrazu po wizycie!
Ewel mi juz 30 tydz leci juppi
Macie moj brzuchol
1462961598-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo szybko leci :) Czekamy na dobre wieści :) Serduszko będzie biło <3

Madzia ale masz fajny brzuszek :) Mój jest taki inny, bardziej masywny bym powiedziała ;) I jesteś chudzinką :) Ja przy 162 cm ważę już 73 kg. I kulam się troszkę jak to Luxi napisała :D Obiecuję, że wrzucę wieczorem jakieś zdjęcia, bo teraz nie mam czytnika kart.

reklama
Wrzucaj adiika. Ja chce po urodzeniu i odczekaniu pologu zamierzam wrocic do figury a nawet wygladac lepiej i byc sexi mama.
Jej jak mi sie mloda rozpycha! Juz wiem ze nie lezy tylko glowa w dol bo nieraz tak uciska naprzepone ze nie moge oddychac a nieraz po bokach. Dopiero za tydzien w czwartek wizyta.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry