Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niedlugo sie przekonasz cos czuje! zobacz jak szybko tesciki leca na drugim watkuKurcze kurcze ja juz się pakuje na ta przygodę!

tez Ci leci szybko ta ciaza, masz juz duzy brzuch? daj foto! ja mam na 18-ta wizyte, u mnie zawsze za niskie cisnienie, ale jak mi ginka mierzyla to norma, w domu jak mierze tez norma, wiec moze ciaza to unormowalaLuxi czuję się już dobrzeChoroba trochę odpuściła i mam tylko katar. Mierze ciśnienie 2 razy dziennie, bo ciągle się boję. Ale tak to super
Nie mogę się doczekać 17 maja, bo jadę na 3 usg do Gdańska i zobaczę w końcu mojego maleńkiego
A Ty jak tam? O której idziesz do lekarza?
![]()

piekna pileczka! jakas Ty chudziutka, na fb wygladasz jak bys wiecej wazylaFakt ze ciaza jest super ale jak sie ma deulatka w domu to juz ciezej hehe ale to cudowne!
Luxi faj znac odrazu po wizycie!
Ewel mi juz 30 tydz leci juppi
Macie moj brzuchol![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie taka chudzinka, juz 69kg przy 170cmpiekna pileczka! jakas Ty chudziutka, na fb wygladasz jak bys wiecej wazyla![]()
to i tak malo, ja 99 i wzrost 161, ciekawe ile przytyje do konca, w grudniu bede sie kulac