Kruczyca
Fanka BB :)
Luxi gratulacje
ja coś przeczuwam że u mnie też będzie chłopak ale zobaczymy
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wazne, ze masz jego wsparcie, ja Ci mowie, ze sie doczekacie, tylko badzcie cierpliwiLuxi super, tez przeczuwalam ze bedzie chlopczyk!
A ja dzis w nocy spac nie moglam, cala noc myslalam o dzidzi, nie wiem co mi sie stalo nigdy tak nie mialam. Moze dlatego ze moj S mnie wczoraj wzruszyl, powiedzial ze czasem jest zazdrosny jak widzi takie male slodkie dzieciaczki ;( A ja oczywiscie juz lzy w oczachMimo ze bylo mi z drugiej strony milo ze jest taki kochany i ze juz przyszedl ewidentnie na niego czas
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
chlopaki sa super!! male pysiakiLuxi gratulacjeja coś przeczuwam że u mnie też będzie chłopak ale zobaczymy
No chłopaki są uroczechlopaki sa super!! male pysiaki
ja zawsze mowilam, ze mi plec obojetna
prawda!!!Mi tez plec obojetna, teraz to juz nawet moge miec blizniaki dwujajowe, jednojajowe, 2 dziewczynki, 3 chlopcow, obojetnie w jakiej kombinacji, oby choc raz w zyciu poczuc co to znaczy byc mama
W zupełności się zgadzam z Tobą kochana :*Mi tez plec obojetna, teraz to juz nawet moge miec blizniaki dwujajowe, jednojajowe, 2 dziewczynki, 3 chlopcow, obojetnie w jakiej kombinacji, oby choc raz w zyciu poczuc co to znaczy byc mama
Dziecko to Dziecko.Ja Wam powiem, ze kazdy ma tam jakies marzenia, jedni chca syna drudzy corke a kto inny marzy o blizniakach i wiecie co? Jak wczoraj lekarka powiedziala, ze chlopak to ja zobaczylam radosc u Tomka, to jak mu lzy polecialy i przyznal sie, ze od zawsze marzyl by miec syna, chodzi caly rozpomieniony, ma chec do zycialekarka sie mnie pyta czy sie ciesze na chlopca a ja mowe no maz chyba bardziej
jakos nie umialam okazac radosci, bo w takim szoku bylam, ze juz znam plec, cieszyc sie zaczelam w domu jak ochlonelam i wiem, ze moj Natanek to bedzie nasz skarbus kochany i wszystko mu damy!!!!!