Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
co u mnie to wiesz z fbHej dziewczyny to znów jaostatnio byłam tu w październiku [emoji16] ale jakoś siedzicie mi w głowie
jak u Was? Jak dzieciaczki? Cassiah jak u Ciebie? Coś się zmieniło? Buziaki kochane [emoji11]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Hejoo u nas skok wiec masaaaaaakraaaa! Choc sa dni, ze mlody jest jak aniolekLuxia Złotko odpisywałam Ci już 2 razy i niestety mój tel padał za każdym razem wrrrr...
Mój mąż niestety woli wszystko inne od obowiązków, dzięki Bogu, że przestał (pewnie póki co) grać na komputerze.
U nas dobrze, mały ma niegroźną wysypkę, idzie nam 4 ząb, płaczu co niemiara, noce ciężkie, zaczęliśmy raczkować i obijać głowę
A u Was co tam?Jak dzieciaczki? @Kruczyca śliczności ta Twoja córcia <3

u nas poszlo ostro, bal sie rano podejsc do mnie przeprosic, mowil, ze dawno mnie takiej nie widzial, a moj dzis jest na meczu, niedlugo wrociDobrze, że te skoki kiedyś się skończąMój to maruda i placzek przez te zęby.
Ja się z moim ukochanym dzis jeszcze nie poklocilam tak fest, ale jak wróci to dostanie OPR. Pojechal po obiedzie na mecz i jeszcze go nie ma.. a tak sie zarzekal, ze szybko wroci.
oczywiscie, ze slusznieAle słusznie zrobiłaś mu awanturę czy po prostu miałaś gorszy dzien? Moj jak wtedy wrócił, to odeslalam go do drugiego pokoju, ale to raczej bylo jak nagroda niż kara, bo nie slyszal małego jak sie wybudzał w nocy.
Były już przeprosiny?
Jakie macie plany na majówkę?