reklama

Staraczki styczniowe 2013

Jutro przyjmuje od 16 takze trzeba czekac. Jestem strasznie zla na siebie ze po pozytywnim tescie ciazowym nie polecialam odrazu do lekarza:( alenie wiedzialam co mam robic to moja pierwsza ciaza:( moze ulozyloby sie to wszystko inaczej:(

reklama
Ello daj znać co powie Ci lekarz z prywatnego gabinetu - z doświadczenia wiem że tam się inaczej traktuje pacjentki i informacji udzielają bardziej szczegółowych.

Ciekawi mnie co będzie u mnie w tym mscu... jeszcze 7 dni do @ a mnie już w sumie to od płodnych codziennie pobolewa brzuch - tak jakby coś mnie rozpierało od środka tak na dole (dziwne to bo nigdy tak nie miałam) a w nocy dzisiaj doszedł mi ból piersi że ciężko się z boku na bok przekręcić ale to akurat by wskazywało zbliżającą się @ i już nie wiem.
Co miesiąc czekanie, różne dziwne objawy a później rozczarowanie bo @ jednak przyszła.. Ten tydzień będzie męczarnią - postaram się zająć remontem żeby nie myśleć ale nie wiem czy tak się da...

reklama
Rozmowa z Wami dala mi troche nadziei, ciekawa jestem co jutro pani dr powie. Moze fasolka sie uratowala pomimo krwawienia, a usg dopochwowe jej nie pokazalo bo jest za malutka. Bede na siebie uważala tak jakby byla tam jeszcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry