ewa1985
Zaangażowana w BB
Ello20 optymalnym terminem do kolejnych starań to 3 miesiące.Generalnie chodzi o to aby organizm zaczął dobrze funkcjonować,chodzi o hormony.Niektóre kobietki starają się już w następnym cyklu także wszystko zależy.Jednym udaje się w kolejnym cyklu a niektórym po kilku.Ja osobiście odczekałam 5 miesięcy ale miałam zabieg łyżeczkowania macicy-więc wolałam troszkę dać na wstrzymanie mimo,że lekarz dał zgodę po 3 miesiącach
....
liczę że dziś będzie powtórka... a ważne jest to że póki co ani przez sekunde nie padło słowo dziecko. Jest jakiś progres 

ja coś czuję że dziś OWU ale mój wraca z wynajmu koło 18 a na 22 do pracy i LIPA jak diabli
ja chodziłam prywatnie u nas do ordynatora i wcale nie żałuje,że placilam za wizytę, bo był super.nawet jak urodziłam i byłam u niego odebrac recepte dla kolezanki z moim synkiem to pamietal mnie a co najwazniejsze mowil- ale miki to miał ciemniutkie włoski a teraz blondynek. Kolezanka była u niego ponad dobry rok po urodzeniu córki i pamiętał że mała miała problemy z nerką itd.naprawde trafić do dobrego lekarza to najważniejsze dla nas w okresie ciazy