reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ello20 optymalnym terminem do kolejnych starań to 3 miesiące.Generalnie chodzi o to aby organizm zaczął dobrze funkcjonować,chodzi o hormony.Niektóre kobietki starają się już w następnym cyklu także wszystko zależy.Jednym udaje się w kolejnym cyklu a niektórym po kilku.Ja osobiście odczekałam 5 miesięcy ale miałam zabieg łyżeczkowania macicy-więc wolałam troszkę dać na wstrzymanie mimo,że lekarz dał zgodę po 3 miesiącach

reklama
Cześć dziewczyny.. jak tam dzień mija ??? U mnie standart praca - dom - praca - dom - praca ......
Masakra. Też mam już dość tego..... wczoraj mój nie był o dziwo zmęczony wieczorem.... gdyby z każdego dobrego przytulanka był dzidziuś to wczoraj bym bliźniaki zrobiła :-D liczę że dziś będzie powtórka... a ważne jest to że póki co ani przez sekunde nie padło słowo dziecko. Jest jakiś progres :rofl2:

Koriander tak jak mówiłam będzie jest nasz :happy:
Ello20 mam nadzieję jednak że nie stało się jeszcze najgorsze :crazy:

Życie jest niesprawiedliwe i okrutne. Staramy się o te maleństwa, płaczemy, stresujemy się, robimy wszystko żeby zobaczyć II kreski a jak już sie uda to wcale nie ma pewności że za tydzień nie stanie się coś strasznego... II kreski i jesteśmy najszczęśliwsze na świecie a tu los robi sobie z nas jaja i nam czasem to szczęście brutalnie odbiera.......

Hejka dziewczyny długo mnie tu nie było.. Ja w sumie to dobrz sie czuje "narazie";)nie mam mdłości... cały czas głodna ;) pęcherz wzywa bardzo często:) w piątek 22 ide do lekarza na nfz bo stwierdzilismy że nie bedziemy płacić tyle kasy jak moge isc do poradni która jest w szpitalu...Termin porodu ustalony mam na 12 październik czyli 7 dni po moich urodzinach :).

u tego gina mam nadzieje że zobacze już serduszko chociaż bo 11.01. było widać plamkę dodam wam tu zdjęcie:) a jutro jak znajde czas wysle test ciążowy :) DSC_0220.jpg

Załączniki

• DSC_0220.jpg
    DSC_0220.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
m-s j ŚLICZNA FASOLKA;-)Miło widzieć takie zdjęcie. Wreszcie:-) WIDAĆ że komuś się udało. Super że się dobrze czujesz. Zazdroszczę :zawstydzona/y:
Trzymajcie się z fasolka cieplutko :-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, u mnie jakoś leci ale mam dość braku słońca, wiecznego śniegu i paskudnej zimy- najgorzej dojeżdżanie do pracy a wariatów drogowych nie brakuje- tiry w roli głównej!!!:angry:ja coś czuję że dziś OWU ale mój wraca z wynajmu koło 18 a na 22 do pracy i LIPA jak diabli:no:

m-s- musisz zobaczyć jaki lekarz jest w poradni bo nie zawsze są ok,ale oby tobie trafił się miły:tak:ja chodziłam prywatnie u nas do ordynatora i wcale nie żałuje,że placilam za wizytę, bo był super.nawet jak urodziłam i byłam u niego odebrac recepte dla kolezanki z moim synkiem to pamietal mnie a co najwazniejsze mowil- ale miki to miał ciemniutkie włoski a teraz blondynek. Kolezanka była u niego ponad dobry rok po urodzeniu córki i pamiętał że mała miała problemy z nerką itd.naprawde trafić do dobrego lekarza to najważniejsze dla nas w okresie ciazy:tak:

reklama
Ja mam za to w ostatnich dniach wysyp pryszczy :baffled::baffled: Jak ja nigdy pryszczyka nawet nie miałam

nie wiem dziewczyny, czy ja współodczuwam z wami czy jak, ale ja też mam jakieś pryszcze na buzi:baffled:koleżanka się dziś śmiała że to zachciewajki :-D(mi się chce, a nie dostaje i wychodzi na wierzch):-Dalbo tak was lubię,że żeby wam przykro nie było to i ja chodzę z wypryskami hihi;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry