Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziś zamierzam też mojego zmolestować:-)neta- coś pisałaś,że w okresie owulacji miałaś jakieś plamienia?duże czy takie tyle aby...?bo ja dwa dni temu miałam i wczoraj, ale takie jakby delikatne muśnięcia brązowe na majtkach i sama nie wiem, bo nigdy tak nie miałam.chyba jednak warto poobserwować swój organizm bardzo dokładnie kilka cykli łącznie z temp,żeby wiedzieć lepiej co i jak.a co do Mjaa to coś pokręciłam, pomyliłam ją widocznie z inną dziewczyną.a u mjii co się stało?bo to już chyba dość wysoko, czy znowu coś mylę?
hej dziewczynki - u mnie bóle brzucha, dość mocne.staranka w sobotę były i to porządnedziś zamierzam też mojego zmolestować:-)neta- coś pisałaś,że w okresie owulacji miałaś jakieś plamienia?duże czy takie tyle aby...?bo ja dwa dni temu miałam i wczoraj, ale takie jakby delikatne muśnięcia brązowe na majtkach i sama nie wiem, bo nigdy tak nie miałam.chyba jednak warto poobserwować swój organizm bardzo dokładnie kilka cykli łącznie z temp,żeby wiedzieć lepiej co i jak.

Trzymam &&&&

czuję się taka pełna i cały czas coś mi bulgocze w brzuszku. Zawsze dwa dni przed terminem @ miałam lekkie plamienia a teraz nic - czyściocha tylko czuję tam cały czas mokro. Bardzo boję się zrobić test - nawet go nie kupiłam jeszcze bo nie chcę się kolejny raz rozczarować...
albo cos jest na rzeczy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam. Dawaj znac na bierzaco.czekam na twoje 2 kreseczki!!!
super, że tak szybko Ci się znowu udało