• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Jestem jestem :) mam problem z internetem.
dzis test owu mega pozytywny, jeszcze takiego nie widzialam a my raczej nie podzialamy bo maz wczesnie rano wyjezdza na szkolenie wiec sie wczesnie polozy. ech....
ancona?
mitaka?
waiting?

reklama
I ja jestem :happy2:

Kuba śpi więc mam chwilkę, ja dalej czekam na @ pewnie koło niedzieli się pojawi bo większych nadzieji na Bobulinkę w tym cyklu nie mam, chyba że znowu coś mi się poprzestawiało bo cycolki jak zawsze przed @ wychodziły z siebie tak teraz nic, jakieś miękkie i zero objawów okresowo-ciążowych.

Teraz będę się rzadziej odzywać bo jak jutro zamontują nam rolety to pójdziemy już spać do nowego mieszkanka a tam póki co zero netu i tv :no: jak ja to przeżyję:szok:

Netka z facetami tak to jest że raz nas wkurzą i nici z bzykanka a jak jest dobrze to jechać muszą... ech...

jestem i ja. Wczoraj grasowałą burza dość konkretna więc nie ryzykowałam spalonego komputera :):):) ale dziś cisza i spokój. Piękny dzień no i weekend. Nareszcie. Jutro bede sprzątała dom bo ostatnio przed wyjazdem dokładnie porządki robiłam więc trochę się zapuścił :P już nie mówiąc o piekarniku. piekłam ciastka z truskawkami jedna nie wiem jakim sposobem ale mi spadła i się spaliła świniąc przy tym caaaaały piekarnik !! :-D

No ja się z Wami dziewczynki żegnam na jakiś czas. Trzymajcie się i serduszkujcie jak najwięcej może letnie klimaty przyniosą owoce :) powodzenia i trzymam za Was &&&&. A te już zaciążone niech się zdrowo rozwijają :) buziale :*:*:*

mitaka- udanego sezonowego zarobku;)i mile spędzonego czasu mimo wszystko.pamietaj na ktorej stronie forum sie zegnalas zebys po powrocie mogla uzupelnic braki w wiadomosciach, bedziemy tesknic:-(
a co u was laseczki, ja juz zyje przyjazdem mojej siostry z zagranicy, bo nie widzialysmy sie 3 lata:szok:przyaltuje z cala rodzina w srode wieczorem- oj bedzie sie dzialo:-D
a ja dzis jade do rodzicow oznajmic im,ze za maz wychodze i tesciowej takze:tak:trzymajcie kciuki - placek z cieplymi lodami upieczony- bedziemy zajadac;-)
neta- jak staranka?a gdzie nasza lista staraczek- widzial ja ktos?:confused:

W końcu mam internet :-D

Mitaka mam nadzieję, że jak powrócisz to z dobrymi wieściami:tak:

Co do starań, to raczej nie wstrzeliliśmy się w owu zupełnie.W dodatku dopadła mnie wczoraj rwa, boli jak cholera, na Ketonalu jestem a to dość mocny lek. Zatem jeśli chodzi o dwie kreseczki na teście to liczę na Ciebie Demsik :tak::-)

Kurcze no gdzie ta lista....

Mówisz masz :):) tylko trzeba uaktualnić

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Ancona -......../11 cykl starań
Neta81 - 3 lipiec / 6 cykl starań
Demsik - 3 lipiec / 5 cykl starań
Waiting4beans - 15 lipiec / 12 cykl starań
Dziewczynka86 -........... / 7 cykl starań
Mitaka

m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Ostatnia edycja:
Neta bidulko, współczuje tego bólu:-(
waiting- solidna firma- pytasz, gdzie lista i jest lista;-)jestem teraz na bieżąco. nawet zapomniałam ze z netką testujemy w ten sam dzień, jesli wredota nie przylecie...

reklama
Hello

Cisza tutaj jest, myślałam ze będę miała duuuużo do czytania a tu malusieńko. Ja robiłam test owulacyjny i pozytyw mega czyli tak jak ja liczyłam że owulka przypada mi na 14-15 dzień więc nie wiem o co kaman skoro już tak od pół roku :confused2: Achhh aby tym razem się udało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry