reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Nooo Dj załatwiony, spoko koles, obeznany w temacie wesel, konferansjerki itp, jestesmy zadowoleni bardzo!!!
klubowicz.gif

czas iść spać bo dzis jestem wyjątkowo zmęczona, dobranoc...

reklama
szyszka to super ze znaleziscie innego:-)pewnie bedzie lepszy od pierwszego:tak:
ja wczoraj posprzatalam caly dom wszystkie okna umyla podworko posprzatalam i tez padlam wieczorem jak kawka a do tego ani seksu bo znowu gorsze dni mamy..eh te chlopy:-D

Szyszunia super że znaleźliście odpowiedniego dj-a !!!

Demsik miałaś pracowity dzień -podziwiam, ja tyle to chyba nigdy w jeden dzień nie ogarnęłam, a teraz to już w ogóle sprzątam tylko to co jest nisko żeby rąk za bardzo nie podnosić a moje okna aż się proszą żeby ktoś je umył bo zaraz nic widać nie będzie...
Może mężu się nad nimi zlituje a jak nie to jeszcze poczekają bo dla mnie dzidzia ważniejsza :tak:

halo laski gdzie jestescie???jak starania netka bo u mnie cienizna:baffled:
szyszka-melduj jak suknia?zaraz wam wkleje na jakie ja patrzylam które mi sie podobaja a w jakiej pojde to nie wiem,trzeba bedzie jechac poprzymierzac cos niecos zeby wiedziec co mi bedzie pasowalo do mojej figury:-D

k8p125t1324221412_m.jpg

a druga taka: http://www.sarah.com.pl/oferta_szczegoly.php?idk=8&idp=99&start=0

Ostatnia edycja:
Cześć ja jestem :):) odliczam godziny do weekendu :):)
sukienki fajnę, mnie się bardzi podoba ta druga :tak: no ale sama po sobie wiem że właśnie trzeba po przymierzać bo niektóre chociaż się podobają to do danej figury nie pasują...
my zaczynamy starania ale w tym cyklu delikatnie. Teraz idziemy na jakość a nie na ilość tak więc jutro mam jeszcze monitoring i pewnie jutro i w niedziele rano będziemy działać:-) mam nadzieję że może tym razem coś z tego będzie. Aż boje się myśleć....

Ładne sukieneczki.
Jak tak czytam o tych Waszych przygotowaniach do ślubu, sukienkach itd to cieszę się że mam już to za sobą, nie chciałoby mi się znowu tego przechodzic :-)

Waiting trzymamy kciuki za pęcherzyki i za owocne tym razem :)

oj Mitaka ja te bym nie chciała przechodzic przez to jeszcze raz. Ślub to świetna sprawa ale dobrze że teoretycznie raz w życiu się staje na ślubnym kobiercu:rofl2:

Mam nadzieję że tym razem coś tam się wykluje :zawstydzona/y:

reklama
Do góry