• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Do końca roku mam nikłe szanse na zaciążenie czy chce czy nie chce, bo leczymy się furaginem na tą zasraną cole a w ulotce jest "Badania kliniczne wykazały, że pochodne nitrofuranu mają negatywny wpływ na czynność jąder. Mogą powodować zmniejszenie ruchliwości plemników, zmniejszać wydzielanie spermy oraz prowadzić do patologicznych zmian w morfologii plemników."
Także nasze i tak morfologicznie beznadziejne plemniory dostały jeszcze bardziej w doopę lol

reklama
Do końca roku mam nikłe szanse na zaciążenie czy chce czy nie chce, bo leczymy się furaginem na tą zasraną cole a w ulotce jest "Badania kliniczne wykazały, że pochodne nitrofuranu mają negatywny wpływ na czynność jąder. Mogą powodować zmniejszenie ruchliwości plemników, zmniejszać wydzielanie spermy oraz prowadzić do patologicznych zmian w morfologii plemników."
Także nasze i tak morfologicznie beznadziejne plemniory dostały jeszcze bardziej w doopę lol

Mogą, ale nie muszą. A ile jeszcze tego będzie mężulek brać? Dajesz mu suplementy jakieś? Do końca roku to mam nadzieję, że wszystkie zaciążymy :-)

Demsik starania były w okolicy owu?

Brał jedno opakowanie 3 razy po 2 i dzisiaj koniec. Znając nasze szczęście to narobiły szajsu hehe. Wpierdziela codziennie rano:l-karnityne i selen, w południe l-karnityne i kwas foliowy a na wieczór salfazin i androvit (jeden dzień to drugi tamto itd) i w ciągu dnia wit C 1000. Ale czy to coś da..... wątpię.
Dzisiaj jeszcze mnie znajoma przykatowała, że na co ja czekam dwa lata po ślubie, że jak będę miała 30-stkę to mi będzie już ciężko (ha ha :P ). No i co musiałam się bronić, że nie czuję zewu macierzyństwa, że może do 30 się wyrobie itd itp :confused2: Zresztą wszystkie co jakiś czas to przechodzimy. Niech żyje solidarność ułomnych jajników ( bez obrazy-chodzi mi głownie o moje ułomne gupie jaaaaaaaaaaajaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa szał macicy aaaaaaaaaa :angry: sory poniosło mnie :P)

mitaka-dobrze będzie :tak:polowa sukcesu to pozytywne myslenie
ja kieedys komus za glupie gadanie o dzieciach ze juz ze teraz ze nie czekac w koncu w ryjka dam, slowo daje:wściekła/y:
neta-12 i 17 dzien cyklu wiec na nic nie licze...
ja dopisuje sie do listy na procentowe spotkanko,, tylko nam chyba skrzynka wooody bedzie malo zeby wylac ze soba wszystkie zale:-D

reklama
Mitaka dam znac popoludniu. Zmienilas avatar i mozna rzec ze cie nie poznalam :-P
Demsik moze sie jednak jakis zaczai :-) skrzynka moze byc malo ale jak sie szybko wstawimy zaczniemy buczec bedzie ekonomicznie

My wczoraj mielismy ubaw po pachy.jak wspominalam przyjechali rodzice a planowalismy amory.poczekalismy az towarzystwo pojdzie spac i zaczelismy w ulubionej pozycji meza czyli na jezdzca ( od tych czestotliwosci staran chyba konno zaczne jezdzic bo mi "okraczny siad" w krew wszedl:-D ) ale wczoraj to byl raczej przyczajony tygrys ukryty jezdziec i staralismy sie byc tak cicho ze.... Zderzylismy sie czolami !!!! Skonczylo sie na smiexhu i bolu i trzeba bylo powtarzac amory a ja mam dzis malego guza ukrytego pod grzywka !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry