mitaka
Fanka BB :)
Waiting to powiedz mi z pierwszej ręki jaką tam pogodę u Was nadają? Bo ja nie wiem co robić...pojechac w góry i gór nie widzieć kiepsko tak
To powiinien się cieszyć akurat w łóżku to panowie ponoć potrzebują urozmaicenia...moj kiedyś oświadczył żebym sobie peruki kupiła to mógłby to robić z blondynką i z rudą, a ja mu że a z siwą - a on że z siwą to na starość (haha
). Ok jestem za eksperymentami w łóżku ale nie 2 lata po ślubie tylko z 15 takie coś, bo strach pomyśleć co by dalej było. Także temat urwany narazie 
Ancona zazdraszczam przeżyc
rośnijcie zdrowo.
Szyszunia czekamy na zdjęcia z głównej uroczystości oczywiście
To powiinien się cieszyć akurat w łóżku to panowie ponoć potrzebują urozmaicenia...moj kiedyś oświadczył żebym sobie peruki kupiła to mógłby to robić z blondynką i z rudą, a ja mu że a z siwą - a on że z siwą to na starość (hahaAncona zazdraszczam przeżyc
Szyszunia czekamy na zdjęcia z głównej uroczystości oczywiście

nie lubię słodkiego za bardzo, słodzonej kawy nie wypiję, herbatę słodzę jedną płaską łyżeczką ale tylko czarną herbatę, niektórzy słodzą owocowe lub zieloną, ja bym nie wypiła. pewnie dlatego ta glukoza tak ciężko mi wchodziła. A już rano to nie przełknę nic słodkiego, dlatego nie dla mnie słodkie śniadania

Nie zrobiła bety ani nic...
Mówiłam jej wiele razy, że skoro jeszcze nie doszła do lekarza, żeby choć betę zrobiła i sprawdziła jak przyrasta... a gdyby się okazało, że pozamaciczna albo coś nie tak albo trzeba luteinę brać