reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

a w ogóle to czuje się dziś jak kupa ( szkoda że na ovufriendzie nie ma takiej rubryczki - uczucie bycia kupą) :-D:-D nie moje się skupić, chce mi się spać, mam lenia, jestem zmęczona i w ogóle jak wielka kupa !!!:shocked2: więc Mitaka to chyba pogoda na nas tak źle wpływa !!

reklama
Waiting ja od wiekow jade na duphastonie :) teraz tez biore. Zwykle @ przylazila jakies dwa dni po odstawieniu ale bywa, ze podczas brania przylazila. u kolezanki tez przylazi podczas brania. jak mialas owu podobnie jak ja to mozesz zatestowac w piatek lub sobote :) ja mam dzis takie uczucie, ze @ zaraz przylezie i latam do lazienki i sie podcieram w koncu sie zatre hehe ;))
ech no jak mnie wkurzaja te ciaze nieplanowane, niespodziewane i niekoniecznie chciane.....

a to dobrze, to gdyby jakimś cudem @ nie przyszła to moge się cieszyć a nie martwić że to od dupka :D chociaż jakoś nie wierzę żeby mnie nie dręczyła w tym cyklu :-). No właśnie testy jakoś mi nie przychodzą... ech na to moje zadupie to nie wiem czy dotrą przed weekendem... jak przylezą to zatestuje jak nie przyjdą to może poczekam na @ ( oczywiście mam w domu teścior na czarną godzinę ) Na dzień dzisiejszy jakos nie mam potrzeby i zapendu do testowania :szok:

8 godzin na szczęście. Nic nie dostałam bo ja byłam tylko na monitoringu bez wizyty i płaciłam 45 zł
Czujesz się jak kupa hyhy ja to zawsze mówiłam, że dzisiaj jestem jakaś taka wy srana ;) albo wypluta, ale o dziwo dziś jest wporzo :)
Trzymam za Was cały czas mocno &&& fajnie by było jak byście wszystkie 3 zaskoczyły :-)

demsik to znaczy że robiłaś test i nic?:-(
Neta testujesz jutro ?
Moje testy jeszcze nie doszły. Jeśli jutro nie dojdą no to nie testuje tylko czekam na @ a testy się pewnie na następny cykl przydadzą bo coś nie wierzę. I co ja mam robić dzwonić do tej kliniki ? Bo już mówie o niej od dłuższego czasu ale chyba się boję. Wiecie że teraz jeszcze próbujemy naturalnie a podejrzewamy że się nie uda a tam powiedzą nam to p raz pierwszy na głos prosto w oczy bez zbędnych ceregieli:shocked2:

klinika waiting ci na pewno nie zaszkodzi:tak:
a ja - no coz,test negatywny,piersi pobolewaja i podbrzusze czasami wiec czekam na wredote.dzis to bylby 14 po owu no ale czego sie spodziewac po kobiecie ktora nie zabezpiecza sie od narodzin pierwszego dziecka czyli 3,5roku i nadal nie zachodzi w ciążę:szok:

hmmmm.... nie powiem ci że może jeszcze jest szansa bo obie wiemy jak to jest....
A wy robiliście jakieś badania??? Bo ja już się trochę gubię :) Dobrze, że chociaż jedno dzieciątko macie,akurat jak zaciążysz to mały będzie na tyle dojrzałym bąblem że ci pomoże i bobasa popilnuje :)
wiem, że klinika to dobry pomysł, ale wiesz jak jest po 1. kasa po 2. stres:szok:

reklama
lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Neta81 - 30 sierpień/ 8 cykl starań
Waiting4beans - 1 wrzesień / 14 cykl starań

Demsik -30 sierpień / 7 cykl starań
Mitaka

m-s

Dziewczynka86

Do góry