• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki styczniowe 2013

nie robilam badan.jesli do grudnia nie zajde to moj gin skieruje mnie na zabieg jakis z kontrastem czy cos.masz racje kliniki dobra rzecz ale niestety droga i to nie malo...ta lista staraczek coraz to węższa...

reklama
Demsik no szkoda:-(a liczyłam, że to NASZ cykl. Mnie zaczęły pobolewać piersi, więc pewnie @ jutro zawita tak jak ma zawitać:no: Jakby jej do rana nie było to nie zatestuję i tak, nie będę sobie psuć dnia. Wolę zobaczyć @ niż ten okropny widok jednej kreski. Za jakiś czas też muszę iść do gin, może na CLO by się udało zaskoczyć tak jak poprzednio. No nic dziś ostatnią tabletkę Duphastonu wzięłam i pewnie @ już za rogiem się czai...

Kucze Neta ty też !!!! NIEEEEEE. Tak czy siak dawaj znać na bierząco . Znając szczęście to ja też do Was dołączę... choć dalej tli się we mnie nadzieją że mnie lub Tobie Neta jeszcze te II kreski zaskoczą w tym cyklu. Mnie jeszcze zostały 4 tabletki ( biorę 2 dziennie)
Demsik z kontrastem to pewnie drożność jajowodów HSG jeśli nie popieprzyłam skrótu...

hsg-no dobra ale zrosty powodowane są jakimiś operacjami w jamie brzusznej, operacją wyrostka robaczkowego i infekcjami czy poza tym mogą się jeszcze jakoś zapchać same? Albo czy te infekcje to jakieś poważne muszą być czy wystarczy np grzybek?

cały czas trzymam &&& żeby jednak @ wam odpuściła

mój ma wielki powrót do przerywańca i marudzi, ze na nic tak :P hehe 8 miechów normalnie jakby nie było i się odwykło, zaznaczył jednak, ze i tak nie bedzie uwazal tak jak kiedys, no i ok, chociaż niech będzie tak żebym miała czyste sumienie, że z premedytacją nie zaszłam. A dzięki obserwacjom, temperaturom, monitoringowi juz wiem kiedy płodne, kiedy nie więc po owulacji nie bedzie musiał uciekać niech ma :P a i moja teoria się sprawdziła, jak mam mniej stosunków to owu później, bo nie wiem chyba 20 dc już mam a jej nie było bo cycki małe, śluz przezroczysty(nie biały). Także o tak o, a za jakiś czas znowu będę płakać, ze nie wychodzi hy.

Neta ponad 5 lat na przerywańcu jechaliśmy i nic także... ;)
Tak się zastanawiam....bo jest jeszcze takie coś jak uczulenie na sperme konkretnego partnera tzn, ze z tym osobnikiem nie idzie zajść a już z innym bez problemu hy i gdzieś mi się czytnęło, że stosując przez kilka miesięcy gumkę można wyciszyć organizm, że przestaje produkować przeciwciała albo spada ich ilość bo nie mają styczności z alergenem dłuższy czas i potem bam-ciąża.
Zastanawiam się czy by tego nie wypraktykować przez te kilka miesięcy tylko co mój małż na to :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry