reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Neta81 - 30 sierpień/ 8 cykl starań
Waiting4beans - 1 wrzesień / 14 cykl starań

Demsik -30 wrzesień / 8 cykl starań

Mitaka
m-s

Dziewczynka86

reklama
Mam nadzieje ze zobaczyła II ale wydaje mi sie ze jakby tak bylo to by dziewczynka sie pochwaliła:baffled:

Króciutka ale za to jaka szlachta na niej jest :-D.

Było by fajnie gdybyśmy zaciążyły równocześnie w jednym miesiącu, wtedy żadnej by nie było przykro że sama została....

Ostatnia edycja:
Tego życzę naszym mężom, narzeczonym, partnerom czy jak ich tam zwał....
blizniaki.gif

a tego życzę nam

Neta z ciężkim sercem uaktualniam listę.... jutro ja dołącze do was na 26 września...

lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Waiting4beans - 1 wrzesień / 14 cykl starań

Demsik -30 wrzesień / 8 cykl starań
Neta81 - 30 września / 9 cykl starań
Mitaka

m-s

Dziewczynka86

Chyba nie bede liczyla dzisiejszego dnia za 1dc bo @ pokazala sie na chwile w postaci dwoch plamek i teraz nic. czyli ten dzien wlicze do starego cyklu, jutro pewnie sie rozkreci na calego to bedzie 1 dc.
ale jestesmy zsynchronizowane... moglybysmy sie tak z ciaza zsynchronizowac :))
troche sie tego wrzesnia boje, rok temu zaszlam wlasnie we wrzesniu..

reklama
Do góry