• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Mitaka Ghandiemu imbir nie potrzebny, póki co wystarczy że zgłębia tajniki swojego nowego podwórka, jak się zapedza w nowe miejsce to od razu podniecenie 10 :-D

Ostatnia edycja:
no taaak to w końcu podlotek a chłopcy w tym wieku tak mają :-)

Pozdrooo po 6 godzinach zbierania kartofloof, paaaadam na ryło. Kuwa a jakbym w ciąży była to by mnie minęło. Nosz....

a ja laski dziś jak nigdy- gęsty śluz nawet trochę brązowawy, mocne bóle w dole- czyżby owulka:confused:bo już dawno nie miałam żadnych objawów, o ile wogóle owu była w tamtych cyklach a tu mój eM zanim wroci z Warszawy to już pewnie będę spała albo on znowu nie będzie miał ochoty...eh
neta- co u ciebie
mitaka- nie zazdroszczę:no:

Melduję, że u mnie bez zmian, przyszła @. A więc owu była ok 6 dni po ostatnim i ok 6 dni przed kolejnym "idź na całość" wpadka niemożliwa ;) nie liczę już cyklów starań, zatrzymałam się na 6 jak coś.

Mitaka no szkoda...

Demsik jestem jestem:tak:

Wczoraj nocowała u mnie siostra, na 10 dni przyleciała z Anglii i wczoraj posiedziałyśmy trochę przy winku :-D:cool2::happy:

Starań żadnych nie było, owu już tuż tuż więc chyba tego cyklu nie będę liczyła za starankowy nawet.

Waiting piesek super :-):tak:

Cześć dziewczyny jak tam ?? Ja mam teraz psa na głowie !! Cudowny sposób na zapomnienie o staraniach, w ogole nie myśle o dziecku... nawet nie wiem kiedy owulacja chyba test musze zrobić owulacyjny !! Psu trzeba ugotować jeść, tresować, bawić się, a to takie maleństwo ciapowate :):):)

Aj Waiting zazdroszczę Ci tego psiaka... ja to sobie kuwa chyba rybkę kupię albo co, bo nie mam nikogo do kochania nacodzień ino od łikendu, o tak się porobiło, nie dość, że dziecka brak to jeszcze chłopa mi zabrali

reklama
To znowu ja... wiecie co myślałam, że praca oderwie mnie od chęci posiadania, od myśli o dziecku, ale niestety pomyliłam się... to się zrobiło silniejsze ode mnie... Jak u szwagrów zacznie w listopadzie wyć ten ich bachor to nie wiem czy nie dostane jakiejś deprechy bo już mi jest ciężko w tym momencie jak słucham jak się bedzie nazywało, co trzeba kupic, srataatatatatatatatata. Przynudzam, muszę sobie hobby po robocie znaleźć i przecipieć ten rok "jakoś"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry