reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Pesek dobrze, właśnie przez niego rzadziej tu zaglądam bo trzeba się nim zająć... w końcu to jeszcze dziecko :D
dzięki niemu kompletnie zapomnialam o staraniach..... w sumie nawet zapomnialam robic testów owu i niepamietam kiedy mnie bolał brzuch, temp też nie mierzyłam .... więc.... nie wiem kiedy owulacja :szok: ale bzyku bzyk było często więc zobaczymy.
No i mamy piateczek.... jeszcze 3 h i weekend :-):-) jake macie plany weekendowe ????

Szyszka dziewczny mają rację nic nie kupuj bo0 dostaniesz tyle ciuchów w prezencie że pewnie połowy nawet nie zdąrzysz ubrać bo mały wyrośnie szybko :D

hmm raczej nie dostane, bo jakoś tak czuje, wiec wole mieć, ale teraz tylko nam została do kupienia chusta, ale to jak mały Mieszko bedzie juz na świecie, bazę+nosidełko, i apteczne rzeczy+ podgrzewacz i wsio, mam taka nadziej:eek:

posmyraj pieseczka za uszkiem:tak:;-)

Cześć dziewczynki!

Jestem już po wizycie u lekarza, Dzidziuś ma 58,4mm - 12tyg 2dni, serduszko bije jak dzwon 176/min. Przezierność karku i inne poważne sprawy są takie jak być powinny czyli dzidziuś zdrowiutki, skręcony i oby dalej tak było.
A to mój Skarbuś
biggrin.gif

attachment.php

Ancona super zdjecie :)) gratuluje raz jeszcze :)) slij fluidki :))
my dzis na zakupach bylismy, kupilam sobie co nieco z bielizny, maz bluze kupil a Matiemu fajne palto w Reserved kupilismy :)) i po kasie :)
Demsik zmienilo sie cos w kwestii staran u Ciebie? cos wiecej niz ten raz? gdybysmy nie planowaly dziecka pewnie bankowo bysmy po tym razie wpadly :p

Ostatnia edycja:
netka siostrzyczko ty moja- pewnie masz rację:tak:nic kochana nie było i na pewno nie bedzie więc ten cykl opuszczam ze staran poważnie...super że zakupy się udały:-)
ja dziś od rana praca z drzewem- rodzice przyjechali i mi pomagali, moj eM był w pracy więc jak wrócił wiele już nie było ale swoje fochy trzasnął...jak on mnie ostatnio w.....wia:wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no: mówię Wam...szok:szok:
a wieczorkiem zrobiłam kolację rodzice pojechali, tesciowa poszła a a siedze......sama.....bo mój juz spi po procentach:eek:
mało tego- jutro idzie na popołudniówke a od poiedziałku wyjezdza na tydzień do niemiec i widac jak patrzy zeby spedzic ze mna kilka chwil sam na sam i juz nie chodzi mi nawet o seks ale o pobycie razem...ciezko z tym gorszym gatunkiem oj ciezko:-(

Ostatnia edycja:
Ancona kochane bobo.dobrze ze wszystko ok
Oj dziewczyny z facetami gorzej jak z dziecmi !!!!

Ja siedze w pracy.mam chwie na kawe :-) ten tydzien bedzie bardzo ciezki wiec musze zbierac sily :-)

reklama
Ahoh ahoj. Pukam w monitor i przyzywam Was.
Dzis kolejny ciezki dzien. Musze zlozyc papiery do obrony magistra i biegam drukowac oprawiac zalatwiac ech.masakra. A Uniwersytet Jagielonski nie ulatwia studentom zycia :-)
A wy pogodzone z mezami czy dalej kwas? Ech ci panowie...
Mitaka jak tam upojny weekend we dwoje?

Do góry