reklama

Staraczki styczniowe 2013

Spoko wieści Paola - doczekałaś się :)
Czyli dziewczynki już dzieciate głowa do góry jak się udało raz to się uda prędzej czy później.

A Tobie Waiting życzę błyskawicznej obrony oczywiście na 5 a potem już samych dobrych wieści co do poczęcia, tj że idzie z górki dzięki klinice, a najlepiej żeby od razu mały cud się ziścił i na pazurki bez kliniki!

Ja jestem coraz bardziej przekonana żeby jednak tego nie odkładać, obecnie leczę pęcherz a po wyleczeniu mam zamiar zastosować szczepionkę (moooooodlę się żeby mi pomogła i żeby to cholerstwo już tak często nie wracało albo w ogóle najlepiej), odczekać troszkę, niedługo, i wrócić do Was! Nie mam czasu na odkładanie dzieciątka, bo nie wiem czy mi w ogóle dane je mieć.

reklama
Mitaka myślę, że słuszna decyzja z tym nieodkładaniem starań :tak:
Paola gratulacje :-)

U mnie @ nadal nie ma, rano już myślałam, że się zaczyna bo wilgotno miałam jakoś i wydawało mi się, że podbarwiony śluz jest, ale później nic. Pewnie jutro małpiszon przylezie. Po wczorajszym negatywie nie mam w zasadzie nadziei, zresztą przy tej "rekordowej" liczbie starań to....:baffled:

Ahoj ahoj.
Netka ja dalej mam nadzieję że @ nie przylezie i będą II krechy !!
Mitaka podoba mi się Twój tok myślenia :D:D dobrze !!!!!

Mnie się skończyła @ i można zacząć starania chociaż.... nie oszukuje się już naturalnie na 100% się nie uda. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Mamy naturalną, darmową antykoncepcję... więc w tym cyklu też nie liczę, nie mierzę, nawet kwasu foliowego nie biorę nic a nic. Nawet nie będę się specjalnie starała. Seks będzie jak będzie ochota...... mam nadzieję że w najbliższym czasie dostanę termin obrony i będę mogła zadzwonić i umówić się na wizytę.... Życie nie bajka :dry:

Ale sobie szpilunie piękne kupiłam :-) nanananannanana :P

A co do zębów to w sensie, że w ciąży znieczulenia nie można czy że zepsute mogą mieć wpływ na nie udane próby? Ja mam niby ok ale co tam się pod plombami dzieje Bozia wie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry