reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ja proponuje kurde napisać petycję do ewolucji żeby w czasie starań cykl trwał 14 dni a w czasie nie starań 365 dni w roku i byłby git majonez ;)

Neta &&&&&&&&&&&&

reklama
Hej, ja mialam wczoraj beznadziejny dzien w pracy, jeszcze mam nerwy... wrrrr...
zatestowalam po poludniu ale bez sensu jedna kreska. w sumie jesli owu byla w 31 dc to by bylo 10 dpo i w dodatku po poludniu to i tak moglo nie wyjsc. ale jednak mysle, ze nic z tego. pobiore luteine i pewnie @ przylezie. czyli to moze byc jednak problem z progesteronem.
Co porabiacie? ja wlasnie sniadanie skonczylam :)

a ja wlaśnie wstałam !! Dawno nie miałam takiego spania jak dziś !!:-) teraz idę coś szybko ogarnąc w domu. Jem śniadanko biorę kawkę do ogródka trzeba wykorzystać słoneczko i coś się pewnie do obrony pouczę :) a jutro NIESTETY chrzciny u znajomych....

A ja bede miala lipny weekend bo ciagle sie klocimy wiec szalu nie bedzie i pewnie staranek zadnych
zaraz ide do sklepu po drobiazgi i czeka mie zgarnianie liści bo leca na potege
i moze z zalu to kilka drinkow dzis zalicze bo kolezanka ma wpasc "na kawke":-dtyle mojego
netka to ci sie porobilo kurcze ja juz dawno po okresie bede myuslec o nastepnym niedlugo a u ciebie cisza w eterze - oby dzidziulka

A u nas słoneczka nie ma:no: i 11-12 stopni więc nie za fajnie..
Wkurza mnie, że tej @ nie ma, bo już bym chciała się starać a tu nic z tego..:-(
No ale jeszcze kilka dni luteiny.
Myślimy, żeby jutro pojechać do Pacanowa z Matim, jakiś festiwal bajki jest czy coś.. muszę na internecie poszukać co i jak.

Netka ch****o z tym @ i wielgaśnym cyklem. :-(

odkopałam listę. Mitaka na kiedy Cię zapisać >??
lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Neta81 - 30 września / 9 cykl starań
Waiting4beans - 23 październik/ 16 cykl starań
Demsik -28 październik / 9 cykl starań
Dziewczynka86- 28 październik/
Mitaka

m-s

reklama
Moja teoria się sprawdza kolejny miesiąc, mało seksu = późna owulacja (znowu 22 albo 23dc) = późna @. Więc wg moich obserwacji @ powiedzmy 20 października a będzie na bank bo wiatropylna nie jestem, a szkoda bo w tym momencie mogłabym być :p

Na dobitkę po ganku warlają się akcesoria dla niemowlęcia tj wanienka, nosidełko i inne gówna bo oczywiście szwagierka zaraz rodzi :/ Człowiek stara się nie myśleć cały dzień, nawet mu się to udaje, wraca z pracy a tu sruuuuuuuu reszta dnia zwalona. Ale co nas nie zabije....

Waiting trzymaj się na tych chrzcinach!
Neta życzę fasolki!
Demsik miłej "kawki" :)

Do góry