reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Szyszka my juz razem "przeterminowane "...Ja mialam termin na wczoraj a tu ni widu ni slychu...Mlody tylko tancuje w brzuchu..Ja juz dosc mam i reszta familii tylko zjebki dostaje...Takie wlasnie mam humory :-/

reklama
Dziewczyny lada dzień.... :) na święta to na pewno będzie Was więcej ;)

Ja miałam pęcherza 21 czyli ładnie urósł i miał pękać dziś albo jutro, mąż dojechał, podziałane teraz się umawiam na jeszcze jeden monitoring a w sobotę do kliniki.

kurde Dziewczyny, jaki mnie dół dopadł!!!! w piątek dostałam @:/ więc znowu nic!!!!!!!cholera, deszcz za oknem, ja się nie mogę skupić na pracy, myślę tylko, kiedy kiedy mi się uda:////chyba w styczniu wybierzemy się do kliniki.... no Ciężarówki! przeć tam ładnie i cieszyć się pachnącym bobaskiem:)))!!

Iwu ja też już zaczęłam tracić cierpliwość i w sobotę idziemy do lekarza który zajmuje się niepłodnością, zobaczymy..... no bo ile można żyć w niepewności.
U mnie już po owu teraz najgorsze dobrze znane nam 2 tygodnie... czekania... a wychodzi to co zwykle phi hy heh

to daj koniecznie znać po wizycie, jak było...
ja czekam do stycznia na to sprawdzenie drożności i zakładam, że wtedy będzie już wiadomo co i jak..i co dalej..
zastanawiam się tylko czy nie robic już tych wszystkich badań, co są na stronkach klinik, aby trochę przyspieszyć późniejsze procedury...

reklama
Do góry