reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

To samo albo jakieś związki w każdym bądź razie o to samo się rozchodzi.... to w sumie on ma wpływ na jajeczkowanie, a Ty owu chyba masz? Druga kwestia to chyba jakoś jajeczka...ale na 100% nie jestem pewna tylko mi się zdaje, że gdzieś czytałam. Ale to niech specjalista ocenia. My też się nie pogniewamy jak nie będziesz miała @ ;)

Waiting a candidia to przecież zwykła grzybiczka i ona tyle zamieszania narobiła ja pierdziele, a co Ci na nią dawali może te leki przyciągnęły cole? Ja na grzyba to zawsze clotrimozol sobie aplikowałam w globulkach + maść i 8 dni i po problemie było, antybiotyki to ZŁO! Zaraz wchodzę na bloga bom ciekawa ;)

reklama
nooo niewinna cadidia a tyle szkód :p clotrimozolem (maścią)
mój sobie pałkę smarował :-D i jakiś antybiotyk miał a ja miałam provag plus globuły ale oczywiście nie pamiętam nazwy....

a najśmieszniejsze jest to że jakies przeziębienie mnie bierze bo jest mi zimno i katar łapie słaba jestem a nie mogę brać jakiegoś gripexa czy innego bo przecież antybityk biorę:shocked2: masakra :rofl2:

Demsik no tez mialam pisac :) bo tu taka cisza... powiedz no mi ta suknia slubna co ja lajkowalas na fb to cos takiego bedziesz miec ?
ja mam 15 dc a staran do tej pory nie bylo wcale. wieczorem padnieta jestem i spie. w pracy stresy. jakos nie mam nastroju zatem kolejny cykl raczej bedzie bezowocny... no trudno.
co u reszty dziewczynek?

Hej Dziewczyny,
Dlugo sie nie odzywalam, ale wyslali mnie w delegacje i w hotelu mam problem z netem a w biurze..wole, zeby nikt przez ramie nie zajrzal...ale nie moglam sie doczekac,zeby poczytac co tam u Was i pomyslalam o telefonicznej wersji forum:) Co do moich cykli to po pierwsze jajeczkowanie z niedroznej strony, po drugie w 25dc na USG pecherz dalej by (a raczej juz w formie torbieli),a po trzecie..i tak testowalam...wiem wiem ze to bez sensu...ale poki sie nie widzi dowodu ze naprawde nic z tego, to ta cholerna nadzieja nadal jest..No i nici. @ przyllazla w 31dc!najdluzszy cykl jaki mialam:/ teraz w 3dc zrobilam zlecone badania ...no i czekam na wyniki.. Poza tym zazwyczaj skoki nastrojow mam przed @..a teraz...juz w pierwszej fazie cyklu mam doła na calej liniiiiii.....kiedy kiedy kiedy sie to zmieni....
Trzymajcie sie!

A ja czekam na @ ma przyjść jutro i na 100% będzie bo już czuje jej symptomy, oprócz tego tak mnie strasznie boli dół pleców że ledwo chodzę !! chyba mnie gdzies zawiało.... ach te jakże" praktyczne i wygodne" biodrówki. Wczoraj piekłam chrust(faworki), do poniedziałku biore antybiotyk a po @ zaczynam globulaski znów......:angry:

Iwu i jak wyniki badan?
Waiting i @ przylazla?
pojechalam dzis odebrac tamte wyniki i mowie sobie a co tam, machne sobie jeszcze raz lh i estradiol i zobacze jak w fazie owulacyjnej to u mnie wyglada. no i nie bardzi wyglada.... estradiol super bo 313 ale LH.... tylko 9,7 !!!!! a norma od 14... kurcze moze ja nie mam owulacji ?? w sumie tyle dobrze ze dostane CLO i moze bedzie ok.. po @ umowie sie do gin z tymi wynikami.

reklama
no troche niskie to LH jak na f. owulacyjną :/ może skocz na monitoring w jednym cyklu to zobaczysz co z tą owulacją.... może tylko teraz tak trafiłaś z tymi badaniami ???:confused:
@ jeszcze nie przybyła, brzuch przestał boleć.... pewnie antybiotyk ją spowolnił i przylezie w poniedziałek żebym mogła zdychać z bólu w pracy. Takie miłe rozpoczęcie tygodnia :/

Do góry