reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Neta idz na monitoring i najlepiej niech Ci gin zleci co kiedy masz zbadać wtedy będzie najbardziej miarodajny obraz sytuacji, no i w razie czego coś zaleci.... bo tak to to się tylko zestresować niepotrzebnie można a w sumie dalej się nie wie co jest grane. Ja po moich wynikach to wszędzie można się było pcos doszukiwać a usg definitywnie wykluczyło i się uspokoiłam.

Waiting oby szybko te wszystkie kuracje zleciały!
Iwu jak wyniki?
Demsik wklej sukienkę bom ciekawa :)

U mnie ok, byłam na wizycie małe ma całe 2,5cm teraz mam dylemat bo nie mam lekarza...w poniedziałek będę się umawiać do innego a muszę się tam dostać między 11 a 13 tygodniem żeby usg zrobić (bo coś tam coś tam konieczne-nie pamiętam) a jestem w 9 więc mam nadzieję, że da radę się jakoś wcisnąć....

reklama
tak mitaka około 13tyg robi się tzw USG genetyczne maluszka;)a u ciebie rodzinka juz wie, łąznie z tymi, co im sie dziecko urodziło, czy nie?chcecie suknie to macie, jeszcze w tym tyg jadę do jednego salonu i jeśli tam nie będzie to zostaje właśnie ta- idealna jak na mnie pod każdym względem.piszcie co sądzicie?może macie jakieś propozycje?ja niestety nie mogę mieć sukni tylko na biust, bo wszystko mi odstaje a szyć raczej nie chcę, bo cycki małe to i spektakularnego efektu i tak by nie było.a dziesiec kilo sylikonu wklejonego by się sukna trzymała to bez sensu;)
1920472_507519762690335_619923294_n.jpg

Załączniki

• 1920472_507519762690335_619923294_n.jpg
    1920472_507519762690335_619923294_n.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Wow ale cudna! Mi bardziej odpowiadałaby bez koronki, ale to mi bo ma krótką szyję niestety :p musisz jeszcze pokazać jak w niej wygladasz!

Rodzina wie i ta bliższa i babcie... masakra :/ wyciekło jakoś... aj szkoda gadać, no nic do wczoraj chodziłam jak z depresją (chyba hormony i ogólnie samopoczucie) teściowa na mnie psioczyła, że tak nie można, że mam się cieszyć...no ale mi jakoś tak....było...Wczoraj zobaczyłam jak się poruszyło i jakaś iskierka optymizmu nareszcie we mnie wstąpiła, nareszcie :)

ciesz się kochana i nie smuć, bo radosna to nowina:tak:przecież będiesz mamą i masz jak widać wsparcie, więc spokojnie;-)
fotke w tej sukni mam, ale w tel jak zgram na kompa to wam posle.ciesze się, że ci sie podoba;)

piękna suknia!
Mitaka, ciesz się na całego! nie musisz się z nami łączyć w cierpieniu:) jesteś już po tej drugiej stronie, więc zapomnij o staraniach i ciesz się brzuszkiem i Maluszkiem:)

co do moich wyników, to mam (dla 3 dc) FSH-4,79 mlU/ml(przy podanej normie dla fazy 3,03-8,08); estradiol -66,9pg/ml (norma fazy folikularnej 21-251), chlamydia trachonatis IgG -4,16 RU/ml, chlamydia trachonatis IgA 2,23..NO i co to znaczy??o ile dwie pierwsze sa w normie o tyle do chlamydii nie mam norm i z tego co przeszukalam neta to IgA chyba jest nie tak!!kurka wodna czy ja mam jakas chlamydie???jestem zestresowana!!skad ja moge miec??moze z basenow, bo duzo plywam?!?!...nie mam jeszcze wynikow rezerwy jajnikowej, i tego boje sie najbardziej, a na wyniki czeka sie najdluzej://///bezsensu...straszne te badania:/.//

buziaki!!!!

Mitaka chyba trzeba Cię opierdzielić:-) !!! Jak się nie zaczniesz cieszyć do Ci kopa w dupe sadzę :-p. Babo zlituj się. Nie zachodzisz w ciąże dołujesz się, zachodzisz też jesteś zdołowana :crazy: oj nie nie nie. teraz to ty masz się cieszyć skakać z radości. Masz to do czego tak długo dążyłaś i czego My nie możemy mieć. A tobie ciągle smutno. Płacze i smutki zostaw nam. Tobie ma uśmiech z twarzy nie schodzić :-):-):-) Tak długo o tym marzyłaś.....

Ja na Twoim miejscu gdybym zobaczyła dwie kreski to bym była najszczęśliwszą osobą na świecie, wszelkie smutki i troski odeszły by ode mnie w sekunde. Nie zależnie co by się stało śmiałabym się jak głupi do sera a gdybym płakała to tylko ze szczęścia.

Z takim podejściem to ty zawsze będziesz się smucić i zamartwiać. A czy dziecko zdrowe, a czy poród przebiegnie ok bo tyle się słyszy teraz, a czy szczepienie nie zaszkodzi, a czy będzie zdrowe, a czy będzie w szkole sobie radziło..... i co tak do 18 dziecka ;-)

To Twoja chwila. Ta na którą tak długo czekaliście i która tyle nerwów i cierpień was kosztowała. Teraz tylko szczęście !!

POLOWANIE NA BOCIANY:
Neta81 - termin niechcianej @ 15 marca 2014

Waiting4Beans - termin niechcianej @ 30 marca 2014
Iwu - termin niechcianej @ ??? 2014
Demsik - termin niechcianej @ ???? 2014

reklama
Mitaka takie rozchwianie emocjonalne na poczatku ciazy spowodowane jest tez tym, ze hormony szaleja. w drugim trymestrze powinno byc lepiej :)) kiedy bedziesz miala suwaczek? pisz do nas i slij fluidy :)

ja co prawda pierwsza na liscie ale u mnie na 100% bedzie @ bo dzis chyba 19 dc a do tej pory zero seksu!!!! no jakos tak sie nie skladalo :O

Do góry