reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Dzieki Dziewczyny!!!umiecie pocieszyc:)przynajmniej wiem, ze nie jestem jakims pechowcem z niedoborami:)dzieki:)no i zycze w takim razie duuuuzo sloneczka:)

Hejka :)
Co tam u Was?
ja czekam na @, powinna byc tak jutro/pojutrze.jak przyjdzie to dzwonie do gin i umawiam sie jakos w polowie cyklu.mam troche wynikow to zobaczymy co powie.

Mitaka jak Ci mijaja kolejne dni? juz przywyklas do swiadomosci bycia w ciazy? nastroj juz lepszy? :*

wiecie chyba byl mi potrzebny taki cykl bez staran i bez spinania. pierwszy raz od daaaawna czekam na @ bez spinania sie i swirowania.

jutro musze wstac o 5 bo o 7 jade z podopiecznymi na turniej tenisa stolowego :))
pozdrawiam wszystkie bez wyjatku :)))

Czesc. Neta jak po zawodach?
Korzystacie z urokow wiosny? Ja w pelni.moj ma tydzien urlopu i spedzamy duzo czasu razem.codziennie idziemy z psem nad rzeke na spacer (ostatnio nawet piwko nad wosa wypilismy),wczoraj siedzielismy w mc donaldzie na lodach wystawieni ryjkami do slonka.dzis maz mnie zabiera na kolacje :-) potem wreszcie jakies bzykanko moze bo owulacja tuz tuz a dzis koncze globulki.w czwartek ide na wymaz ale pewnie bakteria dalej siedzi ( takie 100% przeczucie) ciekawe jaki nastepny anthbiotyk dostane :-/ zaczynam sie oswajac z mydla ze to jedzvze lata potrwa i staram sie o tym nie myslec. Nie ma mysli o dziecku nie ma bólu

No a wieczorami zaczelam biegac.kupilam leginsy i bluze do biegania specjalne buty do biegania i dzialam. Godzine dziennie.musze jedxcze odblask kupiv bo mnie wieczorem (biegam 21 do 22) nie widac i jeszcze mnie auto potraci. Zaczelam biegan w poniedzialek.bylo strasznie.myslalam ze pluca wypluje serce wyskoczy a nogi jak gumy mialam.we wtorek nie moglam po schodach chodzic.teraz jest juz ok :-) moze chociaz schudne i miesnie wymodeluje. ...

Waiting!super pomysl z tym bieganiem!!ja od dawna uwazam ze tylko wysilek fizyczny pomaga przetwac smutki i od ok 8lat chodze na basen a od kilku na scianke wspinaczkowa!wspinanie, niesamowita walka z wlasnymi slabosciami, wysilek i zmeczenie mnie uskrzydlaja i to sa te chwile, gdy choc na troszkwe zapominam o ....
Takze jeszce raz gratuluje mobilizacji ! Tylko jak dla mnie godzina biegania to jakis kosmos i ja daje rade tak 20 min do 30 ;) takze masz moc :)

Pozdrowienia serdeczne!

Waiting na pewno bosko wyglądasz w tym stroju :-) a jak bosko będziesz wyglądać za chwilę...:-) wytrwałości życzę! I oby się pogoda nie spieściła, bo teraz bajka do biegania.

Iwu ścianka? wow podziwiam, ja to się nie umiem ani razu podciągnąć a pompkę to może z jedną gibnę więc szybciej bym spadała niż wchodziła, ręce mam do kitu jakby nie patrzeć.

Neta jak zawody? Masz rację jeden miesiąc bez doszukiwania się objawów dobra rzecz, psychicznie można trochę odpocząć. A wizyta kiedy wypadnie? W kwietniu już?

Dziewczynka co u Ciebie? Który to tydzień? Wcale się nie odzywasz?!

Szyszunia co u Mieszka-koleszka? Jak się chowacie?

Jeżeli o mnie chodzi to już jest ok :) czekam na wizytę we wtorek idę do nowego lekarza przy którym mam zamiar zostać (mam nadzieję, że będzie ok), jutro idę odebrać cytologię. Chyba wraca mi libido co dzisiaj z rana postanowiłam wykorzystać bo tak to może ze "czy" razy raptem dałam z litości :P - masakra jakaś ani chop ani ja sama siebie poznać nie mogłam.

Hehe zawody... powiedzmy, ze bez sukcesow :) nasi podopieczni sa niepelnosprawni intelektualnie, maja wiele roznych ograniczen rowniez ruchowych a trafilismy na duuuuzo mocniejszych przeciwnikow, np. majacych "tylko" zaburzenia psychicznie a sprawniejszych intelektualnie.. no ale sie starali i to sie liczy :)))
Co do wizyty, @ powinna by jutro wiec w pon zadzwonie i sprobuje sie umowic na kolejny tydzien na wtorek lub na wtorek za dwa tygodnie.
ja nie cierpie biegac. nie mam kondycji do tego wcale i w ogole nie lubie. Lubie dlugo chodzic ale nie biegac.

reklama
POLOWANIE NA BOCIANY:
Neta81 - termin niechcianej @ 15 marca 2014

Waiting4Beans - termin niechcianej @ 30 marca 2014
Iwu - termin niechcianej @ ??? 2014
Demsik - termin niechcianej @ ???? 2014

Iwu, Demsik wpiszcie swoje daty, bo już się pogubiłam na jakim etapie kto jest
:happy2: Ja nie podaję nowej, bo jeszcze @ nie przyszła, może jutro przylezie. Pewnie 16 kwietnia będzie nowy termin @.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry