reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
POLOWANIE NA BOCIANY:
Neta81 - termin niechcianej @ 17 kwietnia 2014
Iwu - termin niechcianej @ 17 kwietnia 2014
Demsik - termin niechcianej @ 23 kwietnia 2014
Waiting4Beans - termin niechcianej @ 24 kwietnia 2014

nooo w końcu widziałam lecącego bociana:) tak na szczęście!oby:)
ja w tym cyklu przeszłam stymulację - etruzil od 3dc-7dc, w 11 dc na kontrolne usg i dostałam zastrzyk do zrobienia:) We wtorek rano mężuś zrobił mi zastrzyk w brzuch (na pęknięcie pęcherzyków) .Wczoraj cały dzień bolał mnie brzuch, więc COŚ się tam działo:))))) mam nadzieję, że same dobre rzeczy!!!
a poza tym słońce, ładna pogoda, weekend spędziliśmy w zakopcu...więc nastrój dobry (odpukać;) :)))
co tam u Was, jakoś milczycie dużo:)

pozdrawiam was serdecznie!!!

Ahoj jestem i ja. Ostatnio korzystam ile się da z ładnej pogody i jakoś nie po drodze mi włączać komputer. Co u Was słychać ??
Iwu stymulacja to już coś przynajmniej cos działasz ( nie to co ja ). Jeśli o bociany chodzi do mne przyleciały jakieś 2 tygodnie temu. Blisko mnie sa dwa gniazda. Na jednym siedzi juz parka a na drugim sam Pan Bociek siedzi i czeka na wybrankę :)

Robiłam kolejny wymaz i antybiotyk którego brałam zwalczył e coli. Ale niestety dalej mam enterobakterie chociaz jest okienko w tunelu bo antybiotyk zmniejszył liczebność bakterii. Oczywiście nie obyłoby się bez złych wiadomości. Po antybiotyku tak jak to gin przewidział dostałam znów candide ( a to na samym początku to przez nią właśnie nie mogłam zrobić hsg i przez leki które wtedy brałam żeby sie jej pozbyć dostałam e coli i enterowirusa) więc wróciłam do punktu wyjścia.:-( Teraz dostałam jeszcze inny antybiotyk na entero.tym razem dość mocny. Dwa pierwsze dni nie schodziłam z ubikacji :sorry: teraz jest już ok ale od tygodnia żywie się tylko sucharkami, jogurtami i rosołkiem.Biore też drugi antybiotyk na candidie. Og,olnie super jak sobie pięknie wyjałowiam organizm i dostałam w tym cyklu zakaz seksiku !!! więc z dziecka w tym cyklu nici. chociaż i tak by się nie udało. Mimo zakazu ok czwartku owulacja to raz spróbujemy może świat się bardziej nie zawali.A tydzień temu minął rok suplementacji plemników:sorry:
Więc u mnie bez zmian. Szansy na dziecko dalej 0 :no:

Ja tez jestem. kompletnie nie mam czasu - od pon do srody jestem na kursie mediacji a w ten weekend zaczelam kurs specjalizacyjny z organizacji pomocy spolecznej. wczorqj zajecia do 19 dzis do 16. spakowalam sie bo jutro jade na drugi zjazd z mediacji. w domu bywam czasem :) ten kwiecien bedzie szalony ale potrzebowalam tego. Jest super :) szczyt dni plodnych i owulacja dopadla mnie ma wyjezdzie wiec choc starania przed i po to raczej bez rezultatu.
co tam u Was?

Hop Hop !!! Gdzie jesteście????

MITAKA dawno nie pisałaś, co u Ciebie?

Mnie już bolą piersi, pewnie @ za 2 - 3 dni przylezie, myślę, że wcześniej niż tego 17 kwietnia.

Hey.no dziewczyny jakies milczace. Ja sie na poniedzialek umowilam do gin na kolejny wymaz.dzis skonczylam antybiotyki jwszczw tylko lactovaginal do konca tygodnia.mam nadzieje ze wyniki bede miala przed swietami.oby nic nie bylo.wczoraj zlamalismy zakaz igraszek bo owulacja i machnelismy raz a porzadnie :-) pewnie nic z tego nie bedzie ale sumienie czyste ze probowalismy
Halo dziewczyny pukam w wasze monitory !!

Dziś mój 22 dc i pierwszy ze stymulacją... nie wytrzymałam i zrobiła betę...wynik <1,2 :///// to się zapowiada weekend z super humorem://///d**a!

Waiting, powodzenia w pn! musi się ta zła passa kiedyś skończyć!!
Neta, dawaj znac czy przylazła..a raczej, że NIE przylazła!:)

reklama
Ech Iwu szkoda..... ale wiesz jak jest. W końcu Twojej jajeczka stwierdzą że sa już tak wystymulowane że przygarną plemnika :-D tego Ci z całego serca życzę :) i wiesz nie ten cykl to następny. W sumie w naszym przypadku to jeden cykl w tą czy w tamtą już chyba nie robi różnicy liczy się efekt :) 2014 będzie nasz :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry