reklama

Staraczki styczniowe 2013

WSZYSTKIM WESOŁEGO JAJKA :)

Co do wyników to nie odebrałam bo w czwartek jeszcze nie było a okazało się że lab jest w piatek do 13 czynny i nie zdążyłam, więc odbiore we wtorek. Może i nawet dobrze przynajmniej nie będę się wkurzać w święta...

reklama
hej Dziewczyny!
moja niecierpliwość nie zna granic i w środę powtórzyłam betę:/ i znów nic więc juz teraz wiedziałam, że to nie pomyłka..i w czwartek przyszła @
Tak więc nowy cykl nowe nadzieje!!także jakby co mnie można wpisać na 14 maja, ale pewnie znów będę testować duużo wcześniej:)
Dawajcie znać, co u was, jak życie, jak @ itp:)

odebrałam wyniki i jak tez podejrzewałam nic tylko się wkurwić i rzucić z mostu

e coli której już ostatnio nie miałam chyba się stęskniła bo raczyła wrócić a enterobakteria jest dalej chociaż już tylko śladowe ilości i dziś o 17 idę po receptę a skończy się to tak że tym razem pewnie wylecze enterobakterie ale e coli zostatnie plus pewnie po antybiotyku grzybek powróci a jak go wylecze to odnowią się tamte. K%$$##@#@%%& mać:angry:
Nigdy nie będziemy mieć dzieci:-(

ale d++a!!!!!!!!!!://///////////////// kurna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na pewno uda się to cholerstwo wykończyć!!!nie poddawaj się!!!!!!!!!!!!!
ściskam mooocnoooo......

.....

Demski, Neta?co u was?

POLOWANIE NA BOCIANY:
Neta81
- termin niechcianej @ 12 maj 2014

Iwu - termin niechcianej @ 14maj 2014
Waiting4Beans
- termin niechcianej @ 19 maj 2014

Demsik - termin niechcianej @ 25maj 2014

Ostatnia edycja:
POLOWANIE NA BOCIANY:
Neta81
- termin niechcianej @ 12 maj 2014

Iwu - termin niechcianej @ 14maj 2014
Waiting4Beans
- termin niechcianej @ 19 maj 2014

Demsik - termin niechcianej @ 23 kwietnia 2014

Właśnie Demsik, co wpisać? W ogóle co u Ciebie?

U mnie 12 dc, starań póki co nie było ale i tak podczas owulacji będę na szkoleniu więc raczej nici.

Waitin no wk.... te bakterie.... ale nie znaczy to, że NIGDY nie będziecie mieć dzieci. Po prostu Wasza droga do dziecka będzie dłuższa i trudniejsza, ale wierzę, że będziesz MAMĄ, bo jesteś wspaniałą osobą. Uda się Wam.
Mam nadzieję, że nam też się uda choć pewnie bez inseminacji się nie obejdzie.

hej kochane ja zaprzatnieta zalatwianiem formalnosci slubnych bo po weekendzie majowym musze wyruszyc z pelna dokumentacja zlozyc papiery. u mnie po straemu - swieta zlecialy jak szalone, dzis pierwszy dzien do pracy. cycki pobolewaja wiec okres jak w banku.
wating, iwu, neta- glowy do gory - coraz wecej bocianow lata wiec i coraz wiecej bedzie naszych zafaslowanych - na pewno za jakich czas lista sie skonczy - musimy byc wszystkie bardzo cierpliwe. tego zycze sobie i wam:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry