reklama

Staraczki styczniowe 2013

Witajcie dziewczynki :-)

Demsik hehe "grupa śmierci" :-D:rofl2:
Tak wpadłam zajrzeć. Na nic nie mam czasu. W poprzedni weekend miałam zjazd i w ten też mam. Wczoraj byłam na spotkaniu pod Kielcami, wróciłam niedawno.
Jestem chyba coś około 20 - 21 dc, nie wiem bo nie liczyłam. Mam nadzieję, że nie dostanę @ w dniu koncertu, może przyleźć dzień po :baffled:

reklama
Demsik ja jestem mistrzem w dostawaniu @ wtedy kiedy nie trzeba. Na swoim ślubie tez miałam. na szczęście chyba z przejęcia i nerwów nie był tak obfity jak zawsze , no ale co z tego jak z moją sukienką ślubną z kołem nie mieściłam się w kabinie ubikacje a co dopiero manewrować z podpaskami czy tamponami, efekt- kierowca kilka razy w ciągu nocy woził mnie do domu :) na szczęscie sama balowa jest jakieś max 2 km od mojego domu :-)

waiting i to mnie przeraza, ze sama sobie nie poradze:szok:swiadkowa bedzie kiecke trzymac w gorze, odwroci sie, a ja myk myk i po sprawie bo jak inaczej:szok:ja co roku w tym czasie byłam na wczasach i co roku klops:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no dokładnie,
w maju byłam na wakacjach i siedziałam "jak na bombie" oczekując na głupią @ - dodam, że wakacje spędzam nurkując, więc nie ma jak inaczej sobie poradzić niż paczkami korków:/ teraz na weekend jadę z koleżankami w Tatry i co..znów oczekuję..:/// oby nie przychodziła!
ale z weselem to współczuje na całego! nie chciałabym z kimś do toalety chodzić:///może z nerwów się przesunie! trzymam kciuki!

reklama
do d...y ten weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry