reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Kochane wieczór panieński rewelacja:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:dziewczyny zaskoczyly mnie niesamowicie - mnóstwo balonów i girland z peniskami, rureczki obowiązkowo - a kto nam zabroni ciągnąć;-)prezenty pierwsza klasa:-):-):-)potem maly wypad potanczyc i git:tak::-D:-)jestem mega zadowolona:tak:
dzis przyjechala do tesciowej szwagierka i ja ide po dziecko a maly pojechal z ciocia- no lajza mała:-Djeszcze powiedział, że mama wie, że on jedzie - 4-latek:shocked2:dostalam tylko zdjecie jak wariuja w basenie.
a jak u was mija weekend?
mitaka jeszcze trochę i będziesz pakować torbę do szpitala - jak ten czas leci:-)

oj netka zazdraszczam - dobre dwa tyg nad morzem...wyczytałam na fejsie;)))))urlopuj się i fasolkuj, bo ja dostałam okres- dziś drugi dzień, więc na wesele już spoko bo czwarty dzień więc z górki w moim przypadku. ponadto kochane wczoraj wyrwałam zęba- ósemkę :szok:zaczął boleć i nie czekałam do samego wesela, bo już bym wcale nie zatańczyła a tak do soboty to już luzik.
pazurki zrobione- dzis byłam u kosmetyczki:-)wiekszosc do wywozu na sale juz przyszykowane a jutro zaczyna sie goraczka przedweselna i wieczorny pulter;))))))
spokojnych wczasów dla was wszystkich bo cisza nastala więc mniemam, że wszystkie ogólny plażing i fasolkowanie:tak::tak::tak:oddezwę się już raczej po ślubie i z trójką z przodu:tak::-):-D:tak:bo ślub jest w dniu moich urodzin;)

demsik, super, że panieński udany...a teraz... WSZYSTKIEGO DOBREGO, SZCZĘŚCIA I CUDOWNEJ RESZTY WSPÓLNEGO ŻYCIA! wspaniałego ślubu i weselicha! no i widzisz, nawet @ się zlitowała! w sam raz, żeby po ślubie zacząć "hulać" :)

Neta, udanych wakacji!

a dziś piąteczek weekendu począteczek:) :) trzymajcie się ciepło:)

Cześć dziewczyny. Sory że się nie odzywałam ale taki napięty grafik mam że jak już wracam do domu poadam na ryłek czasem starcza mi sił żeby was czytać ale o stukaniu palcami po klawiaturze nie ma mowy.
Z nowości:
Mój ma noge w gipsie chciał być drugim lewandowskim i podczas meczu zerwał mięsień więc on leży ja się nim zajmuję i najgorsze nie pojedziemy na wakacje:/
Miałam zacząć stymulacje miałam przyjść między 3-5 dniem cyklu bo tak się clo bierze ale...... nie było lekarza !! i umówiłam się dopiero na 9dc czyli na środę więc dupa w tym miesiącu
A dziś szykuje impreze - mam jutro urodziny. 25 zleciało jak w jeden dzień :)

Miłego weekendu
DEMSIK wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i jeszcze lepszego na nowej drodze życia :-)

Waiting, ale masz pecha!!!!! niech on się wreszcie skończy!...

Demsik, jak weselicho???? wytańcowałaś się,? wszystko poszło gładko?

Waiting, Sto lat sto lat! spełnienia marzeń! wszystkiego absolutnie najlepszego z okazji.. toż to ćwierć wieku!

Neta...pewnie się wygrzewa na urlopie:)

miłego i szybkiego tygodnia:) oby do weekendu:) hehe

dziewczynnki dziekuje wam za zyczenia te slubne i te urodzinowe:tak:u mnie superowo- slub i wesele bardzo udane - rewelacja:-D:-D:-Dtakże jestem żoną swojego męża;-);-);-)jutro ide do gina na wizyte i zobaczymy co mi powie...:confused:troche mam pietra...dam wam znac co i jak
netka- fotki z wakacji superowe
mitaka- to juz 33 tydzien- wklej brzusio, bo dawno nie wklejalas:tak:please!!!!!
reszta dziewczunek gdzie sie podziewa- co u was?

reklama
Hej :-)

Ja już od wczoraj pracuję, urlop szybko minął, było super choć popsuła mi go trochę wredna @.. no ale trudno. Obecnie mam chyba 9 dc, zobaczymy czy się wstrzelimy w płodne, choć to w sumie też żadnej gwarancji nie daje bo już tyle razy był seksik w owu i nic nie wyszło z tego.

Mitaka Ty już blisko finiszu:szok::tak:

Waiting co u Ciebie?

Demsik Twoje zdjęcia w sukni też super :happy2:

Iwu co nowego?

Szyszunia zaglądasz tu czasem?

Do góry